Сезон випускних — як батькам зняти будинок в Одесі подобово

Сезон випускних — як батькам зняти будинок в Одесі подобово

Закінчення школи — подія, яку неможливо повторити. 

Зберегти яскраві незабутні враження — першочергове завдання для батьків-організаторів. Щоб зробити випускний нетривіальним і приємно зустріти перший світанок дорослого життя, випускники орендують будинки біля моря. 

Незабутній випускний у орендованому котеджі 

Останній дзвоник у школах віддзвенить 27 травня. Випускний вечір часто переходить в випускні вихідні. І якщо завдання дітей — отримати масу позитивних емоцій, то батьки вирішують масу організаційних питань. Вони зобов'язані зробити свято яскравим, пам'ятним, простежити за безпекою дітей і водночас не витратити зайві сили, нерви і гроші. 

Проведення випускного в котеджі — новий тренд, який виправдовує себе з організаторської сторони і з позиції економії. Найкраще, якщо в будинку є караоке, більярд, настільний теніс, на території — альтанка, мангал, басейн. На сайті http://dobovo.com/ru розміщені пропозиції особняків, повністю обладнаних для шикарної вечірки. Уважно ознайомтеся з описом, щоб отримати повне уявлення про "начинку" будинку. 

В орендованому котеджі кожен знайде заняття до душі: одні співають, інші беруть участь в конкурсах, треті готують шашлик, четверті веселяться біля басейну. Якщо захочеться прилягти, відпочиньте у віддаленій тихій кімнаті. Випускний в орендованому будинку — це свято, на якому кожен відчуває себе вільно і робить те, що хоче. 

Що скiльки коштує? Вибір і ціни 

У курортний сезон попит часто перевищує пропозицію на оренду нерухомості. Проте вільні будинки подобово в Одесі на останні вихідні травня знайти можна. Найскромніший варіант обійдеться в 1,5 тис. грн за добу. Розкішні особняки досягають в ціні 20 тис. грн за добу. Прискорте пошук за допомогою фільтрів. Будинки і просторі квартири господарі бажають здати мінімум на 5-6 ночей. Тому організаторам вечірки рекомендується домовлятися заздалегідь про оренду на 2-3 дні. 

Як альтернативу при достатній кількості осіб розгляньте оренду бази відпочинку, наприклад, зібравши разом паралельні класи. Орієнтовна мінімальна ціна — 150 грн з людини за добу. Але відшукати вільну базу в цей час складно, так як саме час відпусток і оздоровчих поїздок, а святкувати з чужими людьми випускний не захоче ніхто. 

Бронюємо у надійних власників 

Вибираючи будинок на сайті добового бронювання http://dobovo.com/ru, гості можуть бути впевнені, що фотографії та опис відповідає реальному стану житла. Ці нюанси перевіряються до того, як оголошення потрапляє на сайт. Для попередньої зв'язку з орендодавцем в кожному оголошенні є кнопка "Задати питання власнику". 

Центр бронювання "Добово" застосовує унікальну систему відгуків. Право на коментар надається тільки тим, хто бронював житло і жив в ньому. Після виселення програма висилає орендарю запрошення залишити відгук. Завдяки такому підходу відгуки на сайті з'являються тільки після проведених операцій і містять правдиву інформацію.

Наступна публікація