Tally Waijl одягне клієнтів Розетки в стильні і яскраві зимові речі Новини компаній

Tally Waijl одягне клієнтів Розетки в стильні і яскраві зимові речі

Tally Waijl — швейцарська компанія, хоча її колекції створюються, головним чином, в Парижі.

"Розетка" представила нову колекцію жіночого зимового одягу від Tally Waijl. Відомий бренд в черговий раз довів, що одяг для зими не повинен бути нудним, а теплі речі не обов'язково безформні: кожна модель з цієї колекції не тільки зігріє в холод, але і порадує яскравим орнаментом і оригінальним фасоном.

Прикмети цієї марки Tally Waijl відомі дівчатам багатьох європейських країн. Символ і талісман — рожевий кролик. Девіз: TOTALLY SEXY. Фасони одягу відповідають символіці. Здається, що ці речі створюються для вічно юних дівчат. Веселих, енергійних, чарівних і трохи божевільних. Кому не потрібен привід, щоб розсміятися, зірватися на вечірку або побалувати себе обновкою?

Tally Waijl — швейцарська компанія, хоча її колекції створюються, головним чином, в Парижі. Цілком зрозуміло, що місцеві модельєри в курсі всіх модних тенденцій і фонтанують свіжими ідеями. Тому в осінньо-зимовій колекції можна виявити вплив багатьох актуальних тенденцій.

Не залишилися без уваги актуальні фактури, деталі. У багатьох моделях використовуються мережива та бахрома. Остання знов-таки виконана на індіанський манер. Як приклад, можна розглянути це плаття.

Мода на шкіряні і замшеві речі також не оминула нову колекцію. Правда, для спідниць, суконь, жакетів використовується лише їх імітація зі штучного матеріалу. Красиво, практично, а головне, доступно. Деякі речі прикрашені м'яким, пухнастим ворсом, що нагадує хутро.

Нова колекція Tally Waijl немов говорить, що у холод зовсім не потрібно сидіти вдома. Це просто час, коли потрібно побільше вітамінів: яскравих фарб, радісних подій, емоцій. Джерело енергії можна знайти в одязі для жінок даного бренду. Пончо, кардигани, ворсисті жилетки, кольорові світшоти — різнобарвна палітра, яка допоможе зберегти тепло і гарний настрій.

Безліч новинок цієї марки пропонує розглянути інтернет-магазин "Розетка". Крім того, там присутні моделі минулого сезону, які можна придбати із суттєвою знижкою. До кожної моделі додається опис властивостей і фотографії, які дозволяють повністю уявити її зовнішній вигляд. Підібрати відповідну річ допоможе таблиця розмірів цього бренду, представлена на сайті. Є можливість оплатити замовлення карткою або готівкою при доставці. А отримати свою покупку можна в пункті видачі магазину або найближчому відділі "Нової Пошти".

Наступна публікація