Тематичні портали як ефективний інструмент шукачів та роботодавців

Тематичні портали як ефективний інструмент шукачів та роботодавців

Фото: Архів

Одним з таких інструментів є Інтернет – тематичні пошукові портали з актуальними оголошеннями і резюме.

Шукати роботу, тим більш оплачувану, у всі часи було непростою справою. Що вже говорити про кризу. Тим не менше, навіть у складний з економічної точки зору період, якщо ефективно використовувати всі доступні інструменти, знайти вільну вакансію або, навпаки, хорошого працівника все ж таки можна.

Одним з таких інструментів є Інтернет – тематичні пошукові портали з актуальними оголошеннями і резюме. Саме вони приходять на зміну періодичній пресі і навіть агентствам за пошук роботи. У чому їх плюси? Вони доступні, безкоштовні, інформація на їх сторінках актуальна, легко шукається у відповідності з заданими критеріями.

Особливо зручні тематичні портали для орієнтації на ринку праці у великих містах, якщо вам потрібна, наприклад, работа в Киеве, Харкові, Львові. Проте шукати роботу на таких порталах можна теоретично по всій країні або в найближчому до вас місті. Ви також зможете отримати актуальну інформацію про середні зарплати в тому чи іншому місті, про затребуваних професіях і кращих роботодавців.

Як знайти потрібні вам вакансии в Киеве в онлайн форматі? Для цього досить відвідати один з тематичних порталів, як Rabotaplus.ua. Потім вам слід визначитися з тим, що ви конкретно шукайте – гарячі вакансії, вакансії VIP-роботодавців або відкриті вакансії в сфері вашої спеціалізації – наприклад, IT, сільське господарство, консалтинг, сфера послуг і так далі.
Після цього ви отримаєте актуальний перелік оголошень від роботодавців з описом вакансії, вимоги до шукача і його досвіду, графіком роботи, зазначеної заробітної платою. Важливим залишається відкритий доступ до контактів, за якими ви зможете зв'язатися з відділом кадрів або роботодавцем.

Для тих, хто шукає працівників, на порталі можна знайти резюме в Киеве тих фахівців, які в даний момент вільні або шукають підробіток. Це дозволить заощадити час і відразу підібрати кандидатів, зв'язатися з ними і обговорити деталі працевлаштування.

Крім цього, згаданий портал пропонує доступ до вакансій від агентств, послуги навчальних центрів.

На закінчення можна сказати, що в будь-якому випадку тематичні портали, як Rabotaplus.ua як мінімум, варто відвідати для отримання актуальної інформації про попит і пропозиції на ринку праці, про рівень заробітної плати та вимоги роботодавців.

Наступна публікація