VIDEODESSA стане приємним сюрпризом для любителів відеоблогів

VIDEODESSA стане приємним сюрпризом для любителів відеоблогів

Міжнародний фестиваль VIDEODESSA, який відбудеться 14 серпня в Одесі, збере кращих YouTube-блогерів країни. Місцем проведення заходу було обрано Одеську кіностудію. 

14 серпня 2016 року з 10:00 до 22:00 в Одесі пройде Міжнародний фестиваль відеоблогеров "VIDEODESSA". Захід буде проходити на території легендарної Одеської кіностудії. Тут створювалися відеошедеври багатьох поколінь. Тепер в цьому місці бере початок творчість нового покоління. 

Весь день 14 серпня гості зможуть приймати участь в численних інтерактивних заходах, брати автографи у популярних блогерів і насолоджуватися найулюбленішими відео на великих екранах. 

Учасники — одні з найяскравіших представників відеоблогосфери. На фестивалі очікується понад 30 іменитих учасників, серед яких Сиєндук, Room Factory, Настя Шпагіна, Руслан Усачов, Андрій Афонін, Лера Любарська, Ян Топлес, Микита Морозов, HalBer, Паша Бумчік, Філіп Марвін, Дівчата Мотора, Олена Шейдлін, Natasha Naffy, Mr Unfiny, Микола і Анастасія Богослови, Данило Поперечний, Михайло Кшіштовскій, Руслан Тушенцов, Roman Ursu, Данила Поперечний і багато інших. 

Крім легендарних учасників в рамках конкурсу YouNG Awards фестиваль висвітлять близько тисячі початківців-відеоблогерів. 

Багато популярних блогерів будуть вести онлайн-трансляцію з фестивалю на спеціально обладнаних для цього місцях. У тому числі з приватного аеростата, який буде парити над кіностудією весь день. 

Організатори запевняють, що підготували для гостей масу унікального контенту і приємних сюрпризів, серед яких створення першого в індустрії загального фото в гігапіксельному форматі. 

Ключові факти фестивалю: 

  • перший фестиваль інтернет-селебріті в Одесі;
  • фестиваль проходить за офіційної підтримки світових "гігантів" відеоіндустрії; найбільшого відео порталу YouTUBE і найбільшої в світі медіамережі по роботі з відеоблогерамі — VSP Group;
  • в рамках фестивалю відбудеться перший в світі відкритий конкурс серед молодих відеомейкеров — YouNG Awards;
  • більше 5 000 відвідувачів фестивалю з України, Росії, Білорусі та Казахстану. 

Організатор фестивалю — VSP Group

  • найбільша в світі мультиканальна мережа по роботі з призначеним для користувача контентом;
  • понад 85 000 відеоблогеров обслуговуються саме VSP Group;
  • новатор і безперечний лідер індустрії, з яким працюють провідні світові бренди. 

Про подробиці фестивалю можна дізнатися на сайті проекту www.videodessa.com

Наступна публікація