Ляшко побідкався, що не вдягає дорогі костюми "на передовій" і не схвалив святкування у своєму штабі

Ляшко побідкався, що не вдягає дорогі костюми "на передовій" і не схвалив святкування у своєму штабі

Ляшко пообіцяв розібратись з "дармоїдами", які п'ють шампанське в його виборчому штабі / Фото: ТСН.ua

Кандидат в президенти вже привітав лідера опитувань з перемогою.

В рамках телемарафону ТСН "бронзовий призер" президентських перегонів Олег Ляшко поспілкувався з Катериною Осадчою.

Ляшко незадоволений тим, що в його штабі вже почали потроху відзначати успішні вибори. Пообіцяв розібратись з "дармоїдами", бо ситуація в країні не сприяє святкуванням.

Лідера перегонів Петра Порошенка Ляшко вже привітав, зателефонувавши своєму конкуренту. А ось Тимошенко слухавку не зняла.

"Я привітав його з обранням, він привітав мене з результатом. Спочатку я йому дзвонив, потім – він мені. Хотів привітати Юлю Тимошенко, дзвонив їй, але не додзвонився", - розповів Ляшко.

Спитала Осадча і про славетні костюми, які Ляшко так полюбляє носити, чи змінить він вишиванку знову на дорогий костюм. Але і для костюмів, на думку Ляшка, зараз в країні не час.

"Сьогодні частіше доводиться ходити у військовому костюмі, бо на передовій ти не походиш ані в вишиванці, ані в дорогому костюмі. Там наші "чорні чоловічки" воюють проти "зелених чоловічків" - і ми їх виб'ємо з нашої землі", - пообіцяв лідер Радикальної партії.

Нагадаємо, згідно з даними результатів Телевізійного національного екзит-полу, за кандидата Олега Ляшка свої голоси віддав найбільший відсоток молоді.

Повʼязані теми:

Наступна публікація