Тимошенко пообіцяла не жити на державних дачах

Тимошенко пообіцяла не жити на державних дачах

Тимошенко пообіцяла не жити на державних дачах / Фото: Прес-служба БЮТ

Тимошенко не хоче бути схожою на "бюрократичну сарану", і пообіцяла не займати держдачі.

Кандидат в президенти, прем`єр Юлія Тимошенко обіцяє у разі приходу на головну посаду в країні не переїздити жити на державні дачі.

"Я як прем`єр-міністр ні на одну державну дачу не в'їхала і не в`їду. Ні у мене, ні у моєї сім`ї, ні у моїх близьких до десятого коліна немає (у власності) жодного шматка державної дачі або землі. І не буде", - заявила вона в ефірі кримської телерадіокомпанії.

"Я хочу цим відрізнятися від сарани - бюрократичної, чиновницької, - яка бере все, що їм тільки під руку потрапляє", - заявила Тимошенко.

В грудні минулого року член Партії регіонів Ганна Герман запропонувала Верховній раді створити тимчасову слідчу комісію по розслідуванню факту приховування доходів прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко, а також з'ясування того, кому належать заміські будинки, в яких живе кандидатка в президенти.

Пропозиція внесена у відповідь на вимогу фракції БЮТ створити у ТСК з розслідування факту законності передачі в оренду лідерові регіоналів Віктору Януковичу резиденції "Межигірья".

Читайте також: 

Тимошенко хоче страчувати корупціонерів і відрубувати їм руки

Ющенко наказав ГПУ "тотально перевірити" Тимошенко

Рада не створила слідчу комісію по дачі Януковича

Повʼязані теми:

Наступна публікація