Дніпропетровський патрульний із наркотиками в кишені приторговував зброєю

В авто копа-торговця знайшли вибухопакети та балаклави

У Дніпропетровську патрульний поліції намагався продати арсенал зброї за 1,5 тисячі доларів, передає прес-служба ГУ НП у Дніпропетровській області.

Зазначається, що полісмен "працював" із спільником. Під час обшуку 25-річного копа було виявлено автомат, 2 магазини до нього та 135 набоїв, а в кишені куртки правоохоронці знайшли пакет із речовиною схожою на метамфетамін та незареєстрований травматичний пістолет.

"Пізніше, під час обшуку за місцем мешкання підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили автомат Калашникова, 5 магазинів, 3 димові шашки, 5 вибухопакетів, револьвер та велику кількість набоїв, а також бронежилет та балаклави", - зазначили в поліції.

Наразі правоохоронці встановлюють походження зброї та спільників копа-торговця.

Чоловікам загрожує від 3 до 7 років ув'язнення за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Нагадаємо, оперативники Управління внутрішньої безпеки поліції спільно з СБУ та прокуратурою затримали на хабарі тимчасово в.о. заступника начальника районного відділення поліції в Хмельницькій області. Повідомляється, що він через посередника вимагав неправомірну вигоду від місцевої жительки, а саме $ 1000 за непритягнення її до кримінальної відповідальності.

Раніше, повідомлялось, що Верховна Рада зробила крок до легалізації приватних детективів. Втім детективи обурюються, адже видавати дозвіл на їхню діяльність має Національна поліція. Приватні слідчі вимагають собі за регулятора не МВС, а Міністерство юстиції, а із майбутнього закону  хочуть  прибрати вимогу про вищу юридичну освіту для детективів. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація