На Луганщині бойовики переховували вкрадений арсенал зброї

На Луганщині бойовики переховували вкрадений арсенал зброї

На Луганщині бойовики переховували вкрадений арсенал зброї

Фото: Прес-служба СБУ

Склад зброї бойовики викрали в українських військових

У Луганській області працівники Служби безпеки України знайшли величезний склад зброї бойовиків. Про це йдеться в сюжеті ТСН.Ранок.

Зазначається, що загалом було вилучено 50 тисяч набоїв, протитанкові міни, сотні гранат та 20 кілограм тротилу.

Такий арсенал зброї бойовики на Донбасі заховали у Сіверсько-Донецьку ще два роки тому. При цьому, зброя терористам не належить. Бандфомування викрали озброєння в українських військових частин та підрозділів МВС під час заворушень на Донбасі.

Нагадаємо, упродовж минулої доби зафіксовано 23 епізоди порушення російськими поплічниками режиму "повної тиші", зокрема 11 із них - зі зброї забороненої Мінськими домовленостями.

Активність гібридних бандитських формувань зафіксована на Донецькому та Маріупольському напрямках. Вогневі удари з мінометів калібру 120мм загарбники нанесли в напрямку українських опорних пунктів поблизу Авдіївки і шахти Бутівки. А із калібру 82мм - в районах Ленінського, Опитного, Широкіного, Майорська, Бердянського та Мар'їнки. 
 Найбільшу кількість обстрілів противник здійснив в напрямку Мар'їнки.

При цьому, командир взводу батальйону ім. Кульчицького Валерій Горін з позивним Груздь намагався продати військове обладнання, яке взводу подарували волонтери. Взводний у Мережі пропонував на продаж дальноміри, рації та прилади нічного бачення. Окрім того, у гаражі вояка-торговець показав ще й дизельний генератор та польову кухню. Гроші від продажу, за словами Горіна, він планує витратити на пам'ятник загиблому другу. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація