У центрі Стамбула пролунав вибух

У центрі Стамбула пролунав вибух

Фото: Reuters

У результаті вибуху постраждало декілька осіб

У Стамбулі сьогодні пролунав вибух. Це сталося у центральній частині міста. Про це пишуть "РИА Новости".

Зокрема, вибуховий пристрій здетонував поблизу центрального району Меджидіекой. Вибухівка була залишена поблизу переходу до району у нейлоновій сумці. Внаслідок вибуху постраждало три людини. Про їхній стан наразі інформації немає.

Місце вибуху оточила поліція. Також було евакуйовано відвідувачів сусідніх торговельних центрів та посилено охорону.

Нагадаємо, 19 березня у Стамбулі також стався вибух. Пристрій привів в дію терорист-смертник. Вибух прогримів на пішохідній вулиці Істікляль, де багато туристичних визначних пам'яток і торгових центрів. Тоді загинуло двоє людей, ще шестеро зазнали поранень. Відповідальність за вибухи в різних випадках брали на себе курдські радикали і представники екстремістського угруповання "Ісламська держава", забороненої в багатьох країнах.

Раніше, в Анкарі вибухнув автомобіль. Кількість жертв становила 37 осіб. У турецькій столиці вибухнув автомобіль, вибухівку в якому привів в дію терорист-смертник. Машина вибухнула, коли поряд проїздив автобус, у якому було чимало пасажирів. Про можливість теракту ще за два дні до вибуху власних громадян попереджало посольство США у Туреччині. Цього разу напад стався за посилених заходів безпеки. Їх запровадили місцяць тому після потужного вибуху поряд з військовим гуртожитком. Тоді загинуло 28 людей, а відповідальними за напад влада країни назвала сирійських курдів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація