У Миколаєві "замінували" мерію заради дострокових виборів у Раду

У Миколаєві "замінували" мерію заради дострокових виборів у Раду

Фото: zaxid.net

Мер вважає повідомлення про замінування фейком

У Миколаєві надійшло повідомлення про замінування мерії. Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на підтвердження мера міста Олександра Сєнкевича.

Зазначається, що людей із міської ради евакуювали. Територію оточили. У приміщенні шукають вибухівку. За словами Сєнкевича, невідомі погрожують мінувати будівлю доти, доки в парламенті не будуть переобрані депутати.

"Так, надійшло повідомлення про закладену вибухівку у приміщенні міськвиконкому. Нині на місці працюють відповідні служби. Всіх евакуювали. Зловмисники пригрозили, що мінуватимуть міськвиконком доти, доки депутати Верховної Ради не будуть переобрані", - заявив Сєнкевич, додавши, що замінування, скоріше всього, лише фейк, втім це дало змогу відпрацювати план евакуації працівників мерії.

Нагадаємо, у п'ятницю, 15 квітня, у Миколаєві прогримів вибух. Інцидент стався у мікрорайоні Варварівка, біля одного з приватних будинків. За попередніми даними, стався вибух гранати. У результаті інциденту ніхто з людей не постраждав, ушкодження отримав лише собака господаря, який на той момент перебував біля воріт. Наразі уламки ймовірної гранати направлені на експертизу, правоохоронці встановлюють обставини події та причетних осіб, яким загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або навіть довічне ув'язнення за замах на вбивство.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація