У Сирії розбомбили госпіталь. Серед загиблих є діти

У Сирії розбомбили госпіталь. Серед загиблих є діти

Фото: Reuters

Бомбардували госпіталь на підконтрольній повстанцям території

У Сирії загинуло 14 лікарів та пацієнтів у госпіталі міста Алеппо у ніч на 28 квітня, пише "AP" з посиланням на повідомлення "Лікарів без кордонів".

Зазначається, що люди загинули внаслідок авіаударів по підконтрольній повстанцям частині міста, де також була розташована і лікарня.

При цьому зазначається, що опозиційні активісти та волонтери повідомляють про збільшення кількості жертв обстрілу госпіталю Кудс та околиць до 27 осіб.

За повідомленням Цивільної Оборони, серед загиблих - шестеро працівників госпіталю, втім волонтерські групи повідомляють про 30 загиблих.

Видання повідомляє, що через годину після завершення бомбардування лікарні, у місті було вбито близько 30 лікарів та дітей.

Нагадаємо, 24 квітня у сирійському місті Алеппо загинули щонайменше 26 людей в результаті нових боїв між урядовими силами і повстанцями. 12 осіб, у тому числі кілька дітей, загинули в результаті обстрілу ринку. Ще 10 людей загинули в результаті обстрілу іншого району Алеппо, що знаходиться під контролем уряду. Не менше 27 мирних жителів загинуло внаслідок бомбардувань урядових сил в суботу. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація