У США знайшли мертвою відому порноактрису

У США знайшли мертвою відому порноактрису

Фото: The Guardian

Судмедексперти припускають, що однією з причин смерті могло стати передозування

У Лос-Анджелесі знайшли мертвою відому 31-річну порноактрису Ембер Райан у її будинку. Про це повідомляє "The Guardian".

Райан працювала в порноіндустрії  протягом 10 років та була однією із п'яти жінок, які звинуватили актора Джеймса Діна у нападі під час однієї із сцен у фільмі для дорослих.

За даними судмедекспертизи, причинами смерті  Ембер є нещасний випадок або передозування.

Асистент окружного судмедексперта Ед Вінтер повідомив, що в суботу Райан була разом із друзями в своєму будинку, коли порноактриса впала. Її подруга одразу викликала швидку. Приїхавши на виклик, парамедики знайшли Райан вже мертвою. Вчора тіло актриси віддали на розтин.

Видання зазначає, що на ім'я Райан було оформлено більше 500 кредитів. Втім її колеги зазначають, що Ембер Райан була "однією із наймиліших людей в індустрії". Справжнє ім'я актриси Меган Рен.

Нагадаємо, що ЗМІ дізналися, яку заробітну плату отримують порноактори. Деяким з них платять шестизначні суми. На відміну від Голлівуда, актриси в цій сфері заробляють набагато більше за чоловіків. В той час, як відомі порноактриси отримують мільйони на рік, новачки заробляють від пари сотень фунтів.

Раніше, Алін Лінкс, яка отримала освіту за спеціальністю "громадські зв'язки", а потім ступінь магістра в області цифрового маркетингу не продовжила корпоративну кар'єру та здійснила свої давню мрію – стала порноактрисою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація