Категорія
Гламур

Наталія Холоденко вперше за тривалий час показала помітно підрослих сина та доньку

Наталія Холоденко / Фото: instagram.com/kholodenkon

Знаменитість на відео показала, який зараз вигляд мають її діти.

Зіркова психологиня Наталія Холоденко потішила сімейним контентом з сином та донькою.

Знаменитість нині мешкає за кордоном. Разом з нею перебувають її син та донька. Зазвичай психологиня приховує дітей, але цього разу зробила виняток. Холоденко показала, як проводить час з помітно підрослими Ларіоном та Вів'єн. Знаменитість поділилася, що має змогу більше приділяти увагу дітям завдяки тому, що свого часу вийшла за межі та обрала творчу професію.

"Якось я дозволила собі працювати творчо, не стереотипно. Потім я подумала про те, що було б прекрасно працювати не в офісі, а в різних куточках світу і щоб зі мною часто могли бути мої діти, щоб я не жертвувала часом з ними. Все починається в нашій голові, коли ти даєш собі право вийти за рамки", — поділилася психологиня.

Також Холоденко показала, який вправний її син. Зокрема, Ларіон самостійно склав тумбу. Хлопчикові в цьому допомагала інструкція.

Син Наталії Холоденко / Фото: instagram.com/kholodenkon

Окрім того, знаменитість поділилася також кадрами з донечкою. На знімках можна чудово розгледіти обличчя підрослої Вів'єн.

Донька Наталії Холоденко / Фото: instagram.com/kholodenkon

Нагадаємо, нещодавно співачка Слава Камінська вперше за тривалий час показала помітно підрослих дітей. Також виконавиця зізналась, яких помилок припустилася у материнстві.

Читайте також:

НаживоУсі публікаціїКраще з YoutubeЕксклюзив ТСНУкрaїнaПолітикаВійнаГламурПроспортЛедіЗдоров’яАстрологіяВідеоРецептиЕкономікаКиївЛьвівЦікaвинкиПопулярні тегиВипуски ТСНСвітТуризмАвтоНаука та ITДопомогаРізнеРедакція