Категорія
Гламур

Віра Брежнєва після натяків на роман засвітилася з загадковим чоловіком на концерті "Океану Ельзи"

Віра Брежнєва / Фото: instagram.com/ververa

Артистка наразі приїхала з-за кордону до Києва.

Співачка Віра Брежнєва, яка раніше натякала на новий роман, засвітилася в компанії загадкового чоловіка.

Так, наразі артистка перебуває не за кордоном, а в Києві. Виконавиця вже встигла відвідати один з п'яти концертів "Океану Ельзи", які гурт з нагоди 30-річчя діяльності проводить у "Палаці спорту". Як повідомляють джерела ТСН.ua, на подію Віра Брежнєва прийшла не сама. Компанію співачці склав загадковий чоловік.

Віра Брежнєва на концерті "Океану Ельзи" / Фото: ТСН.ua

Брежнєва прийшла на концерт "Океану Ельзи" в чорному пальті, обличчя зірка приховала сонцезахисними окулярами, а біляве волосся розпустила. Тим часом загадковий чоловік мав доволі спортивний лук і кепку.

Віра Брежнєва на концерті "Океану Ельзи" / Фото: ТСН.ua

Чи справді це новий обранець зірки, чи просто приятель – невідомо. Джерела ТСН.ua лише коротко зазначають, що вони "за ручки не були помічені".

Віра Брежнєва на концерті "Океану Ельзи" / Фото: ТСН.ua

Нагадаємо, Віра Брежнєва 2023 року оголосила, що розлучилася з композитором Костянтином Меладзе. Відтоді особисте життя співачка тримає в таємниці і неохоче про нього розповідає. Втім, нещодавно зірка натякнула, що на горизонті в неї кардинальні зміни. Виконавиця заінтригувала новими стосунками, коли опублікувала фото з чималим букетом квітів і зазначила, що "може їх сама собі купити, але в цьому немає потреби, бо він це зробить".

Читайте також:

НаживоУсі публікаціїКраще з YoutubeЕксклюзив ТСНУкрaїнaПолітикаВійнаГламурПроспортЛедіЗдоров’яАстрологіяВідеоРецептиЕкономікаКиївЛьвівЦікaвинкиПопулярні тегиВипуски ТСНСвітТуризмАвтоНаука та ITДопомогаРізнеРедакція