Гороскоп на 24 червня для всіх знаків зодіаку за картами Таро

Гороскоп на 24 червня для всіх знаків зодіаку за картами Таро

Фото: ТСН.ua

Карти Таро дозволяють трішки відчинити майбутнє, тому не бійтеся зазирнути у шпаринку.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку за картами Таро на 24 червня 2020 року говорить, що у Терезів загальмується рух уперед, а Стрільцям варто побути наодинці.

Читайте детальний і точний гороскоп Таро на 24 червня 2020 року для всіх знаків зодіаку в нашому матеріалі від езотерикині Анастасії Лисициної.

ОВЕН (21 березня - 20 квітня)

Карта дня "Двійка мечів"

Ви знаєте, як діяти, але боїтеся цього. Здеріть пов’язку з очей. У стосунках сьогодні вас можуть поранити. Що до роботи, то доведеться відбиватися від нападів конкурентів.

ТЕЛЕЦЬ (21 квітня - 21 травня)

Карта дня "Місяць"

Ви можете дізнатися те, що раніше було приховане. У любові остерігайтеся відкриття таємниць. У робочих питаннях перед новим проєктом краще перевірити конкурентів.

БЛИЗНЯТА (22 травня - 21 червня)

Карта дня "Лицар жезлів"

Всередині вас горить вогонь — скеруйте його у правильне річище. У коханні покажіть жар, який палає всередині вас. У роботі додайте іскри й усе налагодиться.

РАК (22 червня - 22 липня)

Карта дня "Лицар кубків"

Мрійте про лицаря чи лицарку на білому коні, але не занадто занурюйтеся у свої мрії. У любовних перипетіях покажіть глибину своїх почуттів. А що до роботи, то піддавайтеся емоціям, але не занадто сильно.

ЛЕВ (22 серпня - 23 вересня)

Карта дня "Трійка пентаклів"

Як працюєте — таку й нагороду отримаєте. У стосунках помізкуйте над можливістю початку власного бізнесу. Що до роботи, то сьогодні гарний день для початку чогось нового.

ДІВА (22 серпня - 23 вересня)

Карта дня "Закохані"

Це традиційно позитивна карта. У стосунках ви можете максимально зблизитися з партнером. Що до кар’єри та роботи — маєте чудовий і світлий день.

ТЕРЕЗИ (24 вересня - 23 жовтня)

Карта дня "Повішений"

Ваш рух уперед може трішки загальмуватися. У любові усе може перевернутися з ніг на голову. У роботі землю можуть вибити вам з-під ніг.

СКОРПІОН (23 жовтня - 22 листопада)

Карта дня "Дурень"

Попереду — нові починання, але слід дивитися під ноги. У коханні наважтеся на щось нове. У роботі тягніться до мрій, але прислухайтеся до порад друзів.

СТРІЛЕЦЬ (23 листопада - 22 грудня)

Карта дня "Самітник"

Зараз варто побути наодинці та зібратися з думками. У любові можлива перерва у стосунках. Що до руху кар’єрними сходами, то доведеться діяти самому.

КОЗОРІГ (23 грудня - 20 січня)

Карта дня "Двійка кубків"

Час для примирення і партнерства. Що до любові, то варто гармонізувати стосунки з партнером чи партнеркою.

ВОДОЛІЙ (21 січня - 20 лютого)

Карта дня "Король мечів"

Використовуйте свій гнучкий розум у якості захисту. У любовних перипетіях не ображайте людей, які поруч з вами. Що до роботи, то варто розробити певну стратегію дій.

РИБИ (21 лютого - 20 березня)

Карта дня "П’ятірка пентаклів"

Зараз ваші ресурси будуть обмежені. У стосунках не розраховуйте на фонтан емоцій. Що до фінансів, то доведеться затягнути пояси.

Читайте також: Таропрогноз на 22-28 червня: що карти нам віщують

Повʼязані теми:

Наступна публікація