Хіромантія: як читати лінії на руках

Хіромантія: як читати лінії на руках

Фото: ТСН.ua

Ворожіння на лініях на руках можна розглядати як альтернативу гороскопу.

З давніх-давен люди ворожили різними способами, тому руки та лінії на них не стали винятком. Вважається, що форма ліній на долонях може розповісти про характер людини та її життя. Тому ворожіння на лініях на руках можна розглядати як альтернативу гороскопу.

Таке ворожіння називається хіромантією і походить від грецьких слів, що означають "рука" та "пророцтво". Воно вважається одним із найдавнішим серед мантичних систем, тобто інструментів для інформації про ймовірне майбутнє. Цікаво, що ворожать не лише за лініями, а й за горбиками на долоні та зовнішнім виглядом руки. Мовляв, вони змінюються і дають можливість дізнатися про те, що очікує нас далі. 

На якій руці ворожити: лівій чи правій

На планеті Земля більшість людей — правші. Чи є різниця, на якій руці ворожити лівій чи правій? Спеціалісти вважають, що коректно розглядати для езотеричного дослідження ту руку, яка у вас є домінантною. ЇЇ ще називають головною. Мовляв, саме ця рука показує свідомість. У разі, якщо ви добре володієте двома руками та є амбідекстром, то головною слід вважати руку, якою ви пишете. 

Хіроманти кажуть, що панівна рука "розповідає" те, що ви робите свідомо та раціонально, а другорядна "відповідає" за підсвідомі речі та вплив на вас сім'ї, колег та оточення. 

Чи обов'язково, щоб ворожка тримала за руку під час сеансу

У більшості випадків — ні. Це потрібно для того, щоб встановити чуттєвий контакт з клієнтом, можливо, дати йому розслабитися. Але для прочитання символів тримати когось за руку цілком недоречно. 

Найбільшим джерелом інформації для ворожіння на руці є лінії. Малюнки ліній на кожній долоні є унікальними. Є кілька основних ліній, за допомогою яких можна дізнатися більше про свою долю. 

Лінії на руці: особливості

Вважається, що долоня змінюється з віком. Лінії тієї руки, якою ви пишете, змінюється більше, ніж інші, тому їх треба читати першими. Розглянемо кілька з них. 

Фото: ТСН.ua
  • Лінія життя

Вважається, що довша ця лінія, то довше ви проживете. Проте це не так, ця лінія більше розповідає про життєдіяльність та активне життя, аніж про його тривалість. Також вона чи не найбільше з усіх ліній реагує на життєві зміни. Довга лінія життя розповідає про чудове здоров'я. Якщо ваша лінія життя роздвоюється, то це свідчить про брата або сестру-близнючку. А в деяких випадках таке явище може вказувати на подвійне життя. Розрив посеред лінії життя повідомляє про життєві потрясіння. 

  • Лінія серця

Лінія серця показує емоційний бік особистості та сердечні переживання. Якщо у вас надламана лінія серця, то вона повідомляє про недовірливість, а викривлена — про м'яку та чуттєву натуру. 

  • Лінія розуму

Лінія розуму відповідає за інтелект, силу духу та силу волі. Якщо лінія розуму проходить усією долонею і наче з'єднує її, йдеться про яскравий розум та індивідуальність. Якщо ви — володар роздвоєної лінії розуму, то ви можете володіти ораторським мистецтвом і талантом спілкування з іншими людьми. 

  • Лінія долі

Лінія долі розповідає про вплив зовнішнього світу на вас. Відсутність такої лінії вказує на одноманітне та нудне життя. Якщо у вас подвійна лінія, то це може бути показником двох професій. Якщо ця лінія перетинається з лінією, яка відповідає за розум, то ви часто можете помилятися. 

  • Лінія Сонця

Як свідчить сама назва цієї лінії, вона розповідає про успіх. Якщо у вас довга лінія Сонця, то вона повідомляє про удачу в житті. Якщо ж ця лінія слабковиражена, то йдеться про невміння концентруватися. 

  • Лінія здоров'я

Лінія здоров'я, яку ще називають лінією Меркурія (хіромантія зв'язана з астрологією так само, як і решта окультних наук. — Ред.), показує стан здоров'я і важливі життєві зміни. Приміром, якщо така лінія відсутня на долоні, це вказує на поганий стан здоров'я протягом усього життя. Якщо у вас хвиляста лінія здоров'я, то вона попереджає про проблеми зі шлунком, а слабковиражена лінія свідчить про слабкий імунітет і відсутність витривалості.

Читайте також: 

Повʼязані теми:

Наступна публікація