Місячний календар на квітень 2021: коли повня та молодик

Місячний календар на квітень 2021: коли повня та молодик

Фото: ТСН.ua

У квітні повня зійде наприкінці місяця. 

Місяць - друге за величиною світило після Сонце, тому й не дивно, що йому приділили значну увагу у казках, легендах та міфах. 

Цікаво, що давні римляни називали Місяць Луною від індоєвропейського кореня louksnа, що означає "світла заграва". Греки називали супутник Землі Селеною, а стародавні єгиптяни — Ях

Фото: ТСН.ua

Оскільки Місяць обертається навколо Землі з періодом близько місяця, то його рух ліг в основу численних календарів, а фази Місяця почали асоціювати з певною енергетикою.

Фази Місяця на квітень 2021

  • Місяць, що спадає,  - з 1 по 11 квітня;
  • Молодик - 12 квітня 2021 року;
  • Місяць, що зростає, - з 13 по 26 квітня 2021 року;
  • Повня - 27 квітня;
  • Місяць, що спадає, - з 28 по 30 квітня 2021 року. 

Місячні фази у квітні: що варто зробити та чого уникати

  1. З погляду езотерики, під час періоду Місяця, що спадає, слід потурбуватися про те, щоб із вашого життя зникло те, що заважає вам розвиватися та рухатися далі. Наприкінці березня відбулася третя повня у 2021 році та після неї Місяць став щербатим, а тому енергія йде на спад. Також цей період  – це фаза, під час якої тіло буде інтенсивно позбуватися від всього непотрібного для його нормального самопочуття. Тому корисними будуть справи, які пов'язані з очищенням. 
  2. Під час молодика у квітні найкраще зайнятися плануванням подальшого місячного місяця. У цю добу слід подумати, чого ви прагнете досягнути та що опанувати у майбутній період. Молодик називають точкою енергетичного мінімуму у місячному календарі. Тому у цей період не рекомендується починати вагомі справи та наважуватись на щось більше.  
  3. Під час висхідної фази Місяця у квітні варто зробити перші кроки до своїх планів та розпочати їхню реалізацію. Сміливо вирушайте у шлях до щастя. Не стримуйте себе. Але врахуйте, що зміна фаз Місяця може негативно на вас вплинути, тому слід бути обережними. 
  4. Повня вважається основою частиною місячного циклу. Це водночас апофеоз енергетичного потоку , а з іншого боку — саме у цей час людям буває дуже важко, їхні емоції рвуться на поверхню, недарма, у фільмах та книжках фігурують перевертні, які залежать від місячного сяйва. У цей час дуже часто виникають сварки, конфлікти та дискусії. Вважається, що в цей період зростає кількість ДТП та самогубств, але статистично ця інформація не підтверджена. 

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація