Новий Місяць 17 вересня: як пережити

Новий Місяць 17 вересня: як пережити

Фото: ТСН.ua

Молодик — це час нових можливостей.

17 вересня над Україною зійде новий Місяць. Це станеться в астрологічному знаку Діва.

Як пережити цей період і чим найкраще зайнятися протягом цього місячного дня, щоб він минув дуже продуктивно, читайте у матеріалі від езотерикині Олени Кузьмич.

Символом астрологічного знаку Діва, як відомо, є чесна та порядна дівчина. Древні греки пов'язували це сузір'я з Персефоною, дочкою богині Деметри, яку викрадає бог Аїд. Саме це, мовляв, спричиняє зміну пір року.

Архетипічна енергія Діви впливатиме на те, що варто робити протягом молодого Місяця у Діві.

Що роботи під час молодика у Діві

  • Допомагайте близьким. Виконуйте свої обіцянки. Повертайте борги. Дійте чесно.
  • Плануйте та ставте нові цілі. Сприймайте цей час як період нових можливостей. Прислухайтеся до того, що ви насправді хочете.
  • Готуйтеся до нових робочих проєктів, складайте бізнес-плани, збирайте інформацію для наукових статей, аналітики чи досліджень.
  • Займайтеся саморозвитком. Читайте книги. Медитуйте.
  • Наведіть лад удома. Поприбирайте, придмайте нові речі та викиньте мотлох. Таке прибирання допоможе навести лад і в думках.

Оскільки йдеться про новий Місяць перед осіннім рівноденням, то варто замислитися про ті духовні плоди, які ви зберете за понад пів року своєї праці та діяльності у 2020 році. Помізкуйте над тим, куди рухатися далі. Створіть своєрідну карту власних подальших дій.

Не забудьте про питання охорони здоров'я: покращіть харчування, запишіться у спортзал, відвідайте психолога, адже турбуватися потрібно не лише про тіло, а й про емоційне здоров'я.

І насамкінець, сконцентруйтеся на тому, щоб бути вищими від обставин, а не впускати ці обставини у свій мозок. Якщо ви не можете змінити ситуацію, просто змініть своє ставлення до неї.

Читайте також: Які Діви коханці

Повʼязані теми:

Наступна публікація