Рожевий Супермісяць: що варто зробити та чого категорично слід уникати, ритуали та обряди

Рожевий Супермісяць: що варто зробити та чого категорично слід уникати, ритуали та обряди

Фото: ТСН.ua

Повня у квітні також пов'язана з темою родючості та віри у майбутнє.

Рано-вранці 27 квітня 2021 року над землею зійде повня. Причому, цю повню можна з легкістю назвати Суперповнею, адже 27 квітня також відбудеться поява першого Супермісяця цьогоріч.

Це повня у астрологічному знаку зодіаку Скорпіон. Тому вона принесе землянам сюрпризи та несподіванки, зміни, імпульсивність та бажання ламати правила. Щоправда, наслідки цих змін ви відчуєте через певний період. А поки що насолоджуйтеся цією добою та долайте перешкоди на вашому життєвому шляху. 

Повня у квітні також пов'язана з темою родючості та віри у майбутнє, адже, як природа активно розвивається навесні, так і нам час тішитися розвитком власних справ. 

Для когось повня буде періодом безсоння, а хтось відчує шалений прилив сил. Найкраще, що ви можете зробити у цей період - це допомогти собі впоратися з хаотичними емоціями, 

Додайте до цього сексуальні енергії, адже незабаром 1 травня - легендарна Вальпургієва ніч, коли відьми нібито збираються на шабаш, а нині це день святкують неоязичники. Називається це свято Белтайн. 

Супермісяць і Суперповня

Розповімо про Супермісяць та Суперповню, про які йшлося вище. Це астрономічне явище, коли Місяць і Земля найбільше зближуються. Коштом цього Місяць стає на кілька відсотків візуально більшим, ніж зазвичай. Цим терміном розпочали користуватися не так давно з 1979 року. 

Назви повней: чому Рожевий Супермісяць

У світі кожна повня має якусь назву, оскільки календарів у стародавніх народів було чимало. Не виключено, що така ж традиція існувала й у пращурів українців, проте, через християнізацію цієї території нині вона втрачена.

Проте у США та Європі повня у квітні відома під назвами Місяця, який зростає, Місяця саджанців, Місяця-плантатора, Рожевого місяця, Місяця голодних дерев, Місяця зеленої трави, Місяця листя, Місяця зростання, Вітряного місяця, Місяця трав, Заячого місяця тощо. 

Найчастіше цю повню називають рожевою, бо у квітні дерева починають вкриватися рожевим цвітом. У США, наприклад, починають квітнути флокси, а у Японії - сакури. 

Що варто зробити у Рожевий Супермісяць 27 квітня

  • Просити пробачення і пробачати інших.
  • Займатися добрими справами та благодійність
  • Розпочати профілактичні або косметичні процедури для власного тіла та здоров'я.
  • Сідати на дієту. 
  • Відстоювати свою точку зору. 

Рожевий Супермісяць 27 квітня: що категорично заборонено

  • Уникайте здійснення хірургічних операцій, лікування та видалення зубів.
  • Не розпочинайте нові великі проєкти.
  • Не позичайте та не беріть у борг фінанси, особливо великі суми коштів
  • Не вирушайте у подорож на велику відстань.
  • Не укладайте важливих угод. 
  • Не сваріться та не дратуйтеся через дрібниці.

Супермісяць 27 квітня: ритуали та обряди на бажання

  • Правильне загадування бажань

Оскільки повня, а тим паче Супермісяць вважається епіцентром місячної енергії протягом календарного місяця, то доречно у цю добу загадувати бажання. Щоправда, це слід робити правильно. Для успішного загадування бажань: 

  1. позбудьтеся сумнівів, що у вас нічого не вийде;
  2. бажайте дуже сміливо;
  3. вірте, що немає нічого неможливого;
  4. уявляйте, як здійснення вашого бажання змінить щось у вашому житті;
  5. формулюйте бажання у теперішньому часі;
  6. загадуйте лише одне бажання. 
  • Ритуал на бажання з водою 

Для виконання цього ритуалу візьміть склянку з чистою водою, в ідеалі - джерельною. Сформулюйте чітку ваше бажання, а тоді надиктуйте його воді. Потім залиште склянку з водою під прямим місячним світлом на підвіконні. Якщо його не буде - не біда, уявляйте, як місячна енергія наповнює воду своїм сяйвом. Вранці випийте цю воду, уявляючи як ваше бажання своє реальністю.

  • Ритуал на бажання з деревом

Оберіть в лісі або парку дерево, вона має бути гарним, не старим і не хворим. Уникайте обирати дерево з покрученими гірками. Найкраще обрати дерево, яке цвіте. Придбайте стрічки золотистої, білої, сріблястої або блакитної барви. Прокажіть своє бажання дереву перед світлом місяця і зав'яжіть стрічки на ньому. Подякуйте природі і йдіть додому, не обертаючись. 

Читайте також:

Супермісяць: як рідкісне астрологічне явище впливає на стан вашого здоров'я

Супермісяць: як рідкісне астрологічне явище впливає на стан вашого здоров'я

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація