Що зірки нам пророкують: гороскоп на 25-31 січня 2021 року

Що зірки нам пророкують: гороскоп на 25-31 січня 2021 року

Багато хто буде драматично висловлювати свої почуття, люди емоційно відкриті, романтичні. Виникає бажання опинитися в центрі уваги, навіть у сором'язливих людей.

Два важливих астрологічних події на цьому тижні — 28 січня, повний місяць у Леві, о 21:16 за київським часом, і розворот Меркурія в ретроградний рух — від 30 січня до 21 лютого в знаку Водолій. Мета ретроградного Меркурія — зробити людей терплячими, це допоможе впоратися з неприємними обставинами в цей період. У цей період виникають затримки за підписання документів і угод, в отриманні інформації або знань. Частіше, ніж зазвичай, ламаються засоби комунікації, електроніки, оргтехніки. Несподівані візити і дзвінки, часом, неприємні, події та проблеми минулого нагадують про себе.

Для здоров'я період підвищеної небезпеки — спазми й судоми можуть з'явитися вперше, перепади тиску, посилення неприємних явищ з боку нервової системи, змушують змінювати плани. Посилюється загроза аварій, нещасних випадків, травм, опіків електрикою, а також мозкових, судинних кризів.

Повний місяць у Леві та плюс мінус день до й після, сприяє самовираженню, задає тон на найближчих 2 тижні. У повний місяць 28 січня можна завершити багато ситуацій, звільнитися від обтяжливих ситуацій. Це творчий повний місяць, він принесе натхнення, багато побачать світло, відчують смак до життя. Любов, діти, сім'я, творчість допомагають набути впевненості. Постарайтеся розкрити свої творчі здібності, продемонструйте свої таланти світу. Саме сьогодні, в день повного місяця у Леві, ви отримаєте справжні відповіді, звернувшись до своєї підсвідомості. Тут Місяць перебуває в гостях у Сонця, в знаку стихії Вогню. Це Сонячний Місяць, Місяць, що дає розкрити підсвідомість, висвічує приховані проблеми. Повний місяць — це опозиція Сонця й Місяця. Багато хто буде драматично висловлювати свої почуття, люди емоційно відкриті, романтичні. Виникає бажання опинитися в центрі уваги, навіть у сором'язливих людей. Цей повний місяць приносить усвідомленість в свій внутрішній світ. У повний місяць багато тем підходять до свого логічного завершення, тому можуть закінчитися взаємини, в яких немає життя, любові, але після цього буде нова закоханість. Багато людей за повного місяця у Леві стають активними, більш оптимістичними, чутливими до знаків уваги й компліментів.

Більше про астрологію ви можете знайти наYouTube-каналі астрологині Марини Скаді.

ОВЕН

Протягом тижня виникають несподівані непорозуміння і неприємні зміни на роботі. Сильна нервовість і дратівливість призводять до надмірного збудження нервової системи та порушенням ритму серцевої діяльності. А це блокує можливість ефективних результатів від роботи, що вимагає самодисципліни й витримки.

Такі проблеми виникають тільки у тих, хто прагне до свободи дій будь-якою ціною, але заперечує відповідальність за свої вчинки. Ті, хто здатний контролювати свої емоційні стани, зможуть уникнути багатьох неприємностей.

ТЕЛЕЦЬ

Період емоційної напруженості. Може визріти необхідність розриву старих відносин і побудови нових. Це критичний період для застійних відносин, якщо проблема є, то події цього тижня поставлять крапку. Активізуються питання аліментів або спадщини, а також майнові чи фінансові справи.

У соціальній сфері, все загалом сприятливо. Ви можете отримати розуміння, підтримку, похвалу від керівництва, з'являться можливості для кар'єрного зростання. Вдалий період для вирішення юридичних питань, тривалих відряджень і подорожей.

БЛИЗНЯТА

Може виявитися інтерес до таємних наук, досліджень, водночас можливі безпідставні тривоги, сильні переживання, страхи, якщо у вас є що приховувати. Намагайтеся спокійно реагувати на зауваження на свою адресу, хоча наприкінці січня це зробити дуже складно — Меркурій, ваш управитель, сповільнюється і з 30 січня переходить у ретрорух в знаку Водолія.

З'являється схильність гостро сприймати будь-які неприємності чи проблеми — свої або близьких людей, кидаєтеся з крайнощів у крайнощі у спробі знайти вихід з наявного становища. Тільки це створює ще більшу напруженість.

РАК

Місяць управляє знаком Рака, є емоційним і орієнтованим на залежність, повний місяць 28 січня перебуває у Леві — знак любові й творчості. Тоді як знак Водолія, яким рухається Сонце — відсторонений і незалежний. Найближчим часом відбудеться багато несподіваних подій.

Повний місяць — це опозиція Місяця і Сонця, може впливати на будь-які стосунки, в які ви залучені. Цей повний місяць пов'язує два знаки — Водолій і Лев, символізує дилему свобода-близькість, що зачіпає романтичні зв'язки. Чи є ваші відносини емоційно задовольняють для вас, чи прийшов час їх завершити?

ЛЕВ

Насичений подіями тиждень  —повний місяць у Леві сприяє активності, прояву творчих здібностей, а також завершення деяких важливих для вас питань. Бажання емоційного поділу є визначальним, а розуму й логіці відводиться друге місце в цей період.

Якщо ви вже залучені в любовні взаємини, ваші почуття будуть дуже інтенсивними. Ви більше схильні до емоційного вираження, тому буде важко приховати те, що ви відчуваєте. Особливо складно зберегти взаємини в таємниці. Все таємне стає явним, особливо в коханні, якщо є, що приховувати, будьте обережні. Багато Левів будуть схильні до емоційних коливань.

ДІВА

30 січня Меркурій — ваша планета-управитель, переходить у ретроградний рух на три тижні, тож ви будете відчувати сильніше, ніж представники інших знаків зодіаку. Цей тиждень для вас — період самоствердження, у вас з'являться можливості відстояти свою точку зору і зміцнити свою життєву позицію.

Вже наявні союзи і спільні підприємства відчують приплив нової енергії й ентузіазм партнерських відносин. Взаємини на всіх рівнях стануть більш інтенсивними. Активізується ментальна діяльність, готовність до рішучих дій, знаходяться прості рішення складних проблем. Прискорений ритм і збільшений обсяг інформації можуть викликати погіршення самопочуття.

ТЕРЕЗИ

Обставини поточного тижня сприяють завершенню будь-якої колективної роботи, може зникнути інтерес до якоїсь групи людей, захочеться закінчити будь-які соціальні взаємини. Водночас з'явиться можливість знайти однодумців і досягти цілей, поклавши на себе додаткову відповідальність і обов'язки.

Може з'явитися робота в Інтернеті, якийсь мережевий бізнес, або закінчення однієї справи і початок іншої. Це хороша можливість продемонструвати свою роботу, отримати фінансову винагороду у своїй професійній діяльності.

СКОРПІОН

Ваше внутрішнє занепокоєння призводить до помилкових дій, наслідком яких можуть бути фінансові втрати. Можливі збитки через поспішних дій, ризикуєте втратити гроші або джерело заробітку. Краще не планувати на цей період перельоти, далекі поїздки, спортивні змагання.

Зведіть до мінімуму ймовірність конфліктних ситуацій, за можливості, не сідайте за кермо. Усі можуть говорити вам, що у вас занадто великі вимоги до життя. Ваше бажання в обов'язковому порядку поліпшити своє становище не дасть результатів протягом цього тижня.

СТРІЛЕЦЬ

У вас з'являється безліч справ, що не терплять зволікання, і питань, які потребують негайного вирішення. Кількість зустрічей і контактів у цей час значно зростає. Гарний час для вирішення юридичних питань, оформлення документів та інших важливих паперів. Активізуються теми освіти, підвищення кваліфікації, розширення світогляду.

Якщо все це було актуально раніше, то нарешті, наступить ясність. Центром уваги будуть далекі подорожі або тема реалізація духовної сфери життя. Постане питання завершення відносин із зарубіжними партнерами або перехід їх на новий рівень.

КОЗОРІГ

Події тижня можуть торкнутися теми загальних фінансів, спадщини, трансформаційних процесів, а також питання, пов'язані з кризами й небезпеками, зокрема, з хірургією. Можливо, вам захочеться переглянути або об'єднати фінансовий капітал, зробити велику покупку, це стосується сфери і ділових, і сімейних відносин.

Можуть виникнути питання, пов'язані з податками або страхуванням. Невдалий час, щоби брати в борг, оформляти іпотеку. Також, може бути завершення якоїсь ситуації, пов'язаної з грошима, яка занадто довго не могла вирішитися.

ВОДОЛІЙ

Активізується сфера ділових і любовних взаємин. З'являється бажання самоствердитися, відчути себе і свої сили, посісти домінуюче становище, бути головною дійовою особою в будь-якій ситуації. Меркурій стає ретроградним із 30 січня у Водолії — ваші особисті інтереси та цілі зажадають глибокого аналізу й переосмислення.

Якщо ви хочете скористатися перевагами позитивного потенціалу цього періоду, продемонструйте свою силу і рішучість, працюйте ефективніше, проявляйте щедрість по відношенню до оточення. Все це допоможе вам досягти особистих цілей і приверне тих, на кого ви хочете справити враження.

РИБИ

Цей період може дати вам сили позбутися шкідливих звичок і всього, що заважає вашому здоров'ю. Слушна нагода для зміни режиму харчування, врегулювання періодів сну та відпочинку. Активізуються кармічні питання, з'являється схильність до занурення в себе.

Інші люди практично завжди неправильно розуміють вас, тому завершення місяця може бути складним. Розвиток своїх творчих здібностей, допоможе уникнути депресії і дозволить зрозуміти себе на найглибших рівнях. Можливо, розкриються якісь секрети партнера або конкурента, відбувається переосмислення і ясність відносин.

Читайте також: Найбільш вразливі знаки зодіаку: на що вони ображаються і як цьому запобігти

Повʼязані теми:

Наступна публікація