Що зірки нам пророкують: гороскоп на 28 вересня - 4 жовтня 2020 року

Що зірки нам пророкують: гороскоп на 28 вересня - 4 жовтня 2020 року

Фото: ТСН.ua

Починається хороший період для вирішення конфліктів і розбіжностей, оскільки Сонце в Терезах любить гармонію і прагне досягти рівноваги.

Відносно спокійний тиждень, прагнення до гармонії присутнє у багатьох людей. 22 вересня Сонце переходить у знак Терези. Сонце в Терезах втрачає свою силу і дуже ослаблене — статус падіння. Це може виражатися в падінні життєздатності, невеликій виявленій енергії, зниженні особистої сили, бажанні самоствердитися за чужий рахунок.

Водночас зростає потяг до естетичних задоволень, прагнення до пізнання мистецтва, хочеться творити і створювати красу та красиві речі, як у зовнішньому світі, так і у внутрішньому. Починається хороший період для вирішення конфліктів і розбіжностей, оскільки Сонце в Терезах любить гармонію і прагне досягти рівноваги. Спостерігається спокій, умиротворення, врівноваженість.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді.

ОВЕН

"Всьому свій час" — цей принцип допоможе вам вийти зі складних ситуацій. Ваша психічна сила вимагає виходу. Якщо цього не відбувається, то через перенапруження і неправильну емоційну реакцію на події, що відбуваються, можливе виникнення психосоматичних ускладнень.

Але в разі розумного підходу до обставин, які виникають, можна багато чого змінити у своєму житті. Період підходить для коригування та перегляду своєї діяльності, соціальної активності. Варто звертати увагу на те, що говорять представники старшого покоління, керівники. Вони можуть вам дати цінну пораду, їхній досвід допоможе вам уникнути невдач. Тиждень несприятливий для відвідування офіційних інстанцій.

ТЕЛЕЦЬ

Обставини складаються відповідним чином, щоб усунути суперечності. Особисті взаємини можуть проходити випробування на міцність, оскільки багато людей стають критичними, нестриманими у словах, часто властиві крайнощі в рішеннях і вчинках.

Можуть змінитися плани щодо поїздок, відряджень, але це хороша можливість переглянути доцільність ваших планів, правильно розподілити час і черговість справ. Протягом тижня ви часто перебуваєте в центрі уваги, отримуєте захоплення оточення. Тому, щоб використовувати максимально можливості цього періоду, необхідно мати ідеальний вигляд, не шкодувати грошей на зовнішнє облаштування.

БЛИЗНЯТА

Багато що виходить легко, без перешкод, але з іншого боку, велика кількість гармонійних аспектів породжує лінь. Часто буває так, що люди у разі всіх сприятливих аспектів приймають це як належне і надто розслабляються. В результаті — втрата шансів і можливостей через лінь.

Починається хороший період для досліджень, зокрема для вирішення ділових і фінансових питань, а також страхування, боргів, аліментів, спадщини. Можливе надходження таємної інформації, незвичайних звісток, минулі події можуть нагадати про себе. Слушна нагода для будь-якого виду ділової та розумової діяльності, для переговорів з впливовими людьми, обговорень і виступів, роботи з документами, укладання угод.

РАК

Головний акцент у найближчий місяць стоятиме на темах роботи, кар'єри і здоров'я. Впевненість і комфорт зараз насамперед залежать від ясності й порядку — не тільки в речах, а йу думках, емоціях. Це допоможе підтримувати себе в ресурсних і функціональних станах. Для розумової праці даний період є несприятливим.

Це саме можна сказати і щодо встановлення контактів з близькими людьми: відсутність взаєморозуміння, помилки і сумніви стануть основними пунктами розбіжностей. Знижено здатність до об'єктивної оцінки того, що відбувається, тому не поспішайте приймати рішення і робити висновки. Здатність сприйняття, засвоєння отриманих знань, пам'ять також можуть бути знижені.

ЛЕВ

Велике значення в цей період приділяється питанням, пов'язаним з комунікацією і спілкуванням. Надмір клопоту і дрібних справ, не залишають місце для свята. Багато часу займають розмови про здоров'я, збір інформації або консультації з фахівцями в цих сферах.

Активізуються питання, пов'язані з роботою, можуть змінитися ваші обов'язки або напрям діяльності. Категоричність і вимогливість повинні піти на другий план. У цьому випадку ви зможете вирішити питання, які не вдавалося вирішити протягом тривалого часу. Сприятливий період для будь-яких справ і для взаємин, але намагайтеся вислуховувати опонента, будувати свою бесіду так, щоб партнерові було комфортно.

ДІВА

З'являються можливості поліпшити свої ділові, соціальні, фінансові відносини, зробити їх більш ефективними, усуваючи все, що заважає. Відкриваються можливості для переходу на нові рівні в усіх сферах. Відсунуті на тривалий період справи протягом тижня можуть бути благополучно вирішені.

Так само це буде сприятливий час для планування довгострокових проєктів. Можна очікувати заохочення від начальства, підвищення на посаді, прихильності впливових осіб, набуття покровителів. Вдало реалізуються звернення в офіційні інстанції. Можливий певний прогрес у матеріальному значенні. Слушна нагода для вирішення юридичних справ, правових питань.

ТЕРЕЗИ

Ви здатні будь-яку ситуацію розглядати з різних точок зору, враховуючи водночас інтереси всіх зацікавлених сторін. Красиві слова і вчинки, зовнішня поступливість і те, що називають хорошими манерами, дозволяють домагатися від людей бажаного. Зростає талант управління людьми за допомогою слова, ви здатні впливати на великі колективи.

У цей період ви стаєте трохи залежними від емоцій і прихильностей, а ще упередженими, тому під час вибору можете віддати свій голос улюбленцю. Але варто в діловій сфері все ж орієнтуватися на взаємну вигоду і користь, відзначати професійні якості людини, це допоможе уникнути помилок і шкодувань.

СКОРПІОН

Якщо правильно використовувати можливості цього періоду, сконцентруватися на цілях, їхньому коригуванні, то ваша сила волі, винахідливість і натиск, що зросли в цей період, дадуть вам можливість багато чого змінити в житті та вдало вирішити ключові завдання. Скористайтеся цим часом для трансформації стилю і методів вашої роботи, відносин із партнерами, заміни всього застарілого й непотрібного.

Слушна нагода для звернення в офіційні органи, державні структури. Період сприятливий для того, щоб поліпшити і якісно змінити свої любовні або сімейні стосунки, розірвати рутинні зв'язки, відкинути в своєму житті все, що на даному етапі заважає вашому розвитку.

СТРІЛЕЦЬ

Настає сприятливий період внутрішньої врівноваженості й гармонії. Дружні стосунки стануть ще довірливішими, забезпечено успіх у суспільному житті, а також у любовних стосунках, все буде схилятися в позитивний бік. Люди мистецтва відчують спонуку до нових творчих робіт. Щоб повністю використовувати цей сприятливий період, необхідно якомога більше перебувати в товаристві інших людей.

Більш вдало складаються ділові стосунки з протилежною статтю. Можливий прибуток, невеликі премії від начальства. Для поправки здоров'я, зміцнення бадьорості духу і душевних сил, зняття напруги і накопичених негативних емоцій, добре було б відвідати видовищні заходи.

КОЗОРІГ

Можливі неприємні звістки, плутанина в службових питаннях, порушення трудового розпорядку, транспортні проблеми, дрібні невдачі розхитують нервову систему. Збільшується ймовірність неправильного розподілу коштів. Активізуються питання перерозподілу власності або доходів, роботи досить багато, хоча не можна сказати, що тиждень легкий, зате продуктивний.

Слушна нагода для серйозних розмов із партнерами, особливо в професійній сфері. Важливо не ставити до людей, які вас оточують, занадто завищені вимоги, інакше можна втратити їхні симпатію і повагу. Дискусії можуть бути дуже конструктивними, якщо вистачить інтелектуальних і психічних сил, не доводити процес до конфліктів.

ВОДОЛІЙ

Ви зможете подолати певні перешкоди. Хороший період для укладення угод, реорганізації виробництва. Вдалими виявляться ділові візити, звернення до влади, в офіційні структури. Використовуйте цей період також для планування, нарад, відповідальних виступів. Але будьте готові до того, що ви зіткнетеся з сильним опором інших думок та інтересів. Якщо ви подолаєте цю напругу і грамотно відповісте на провокаційні питання, отримаєте серйозний поступ у кар'єрі і визнання колективу. Хороший вплив у цей період дають заняття спортом і активним відпочинком. Також це сприятливий період для любовних побачень. Ваша активність зростає, і це привертає до вас партнерів протилежної статі.

РИБИ

Сприятливий період для творчої роботи, гармонійні стосунки з коханою людиною. Хороший період для усунення суперечностей, налагодження взаємин з рідними і близькими. Можливе надходження таємної інформації, незвичайних звісток. Будь-який вид ділової та розумової діяльності, переговори з впливовими людьми, обговорення й виступи приносять результати. Можливі нові корисні зв'язки, незвичайний поворот у відносинах із колегами й партнерами.

Значно підвищується ваша впевненість і надійність, а також з'являються шанси для успішного завершення робіт і проєктів. Вам відкриваються можливості для переходу на нові рівні в усіх сферах. Це період, коли успіх залежить від вашої витримки, спокою і концентрації.

Читайте також: Що ми знаємо про людей, які народилися під знаком Терезів

Повʼязані теми:

Наступна публікація