Що зірки нам пророкують: гороскоп на жовтень 2020 року

Що зірки нам пророкують: гороскоп на жовтень 2020 року

Фото: ТСН.ua

Намагайтеся оминати всі гострі теми в діалогах із сім'єю, друзями, коханою людиною.

Складний місяць, особливо друга половина, а непослідовність, обумовлена впливом ретроградних Марса і Меркурія, приносить додаткові перешкоди. Жовтень — не найкращий період, щоб повністю довіряти своїй інтуїції, спроби розібратися в собі ще більше заплутують. Уникнути багатьох проблем можна, якщо контролювати думки, дивні ідеї, страхи і фобії. Досить одного необережного слова, щоб вибухнув великий конфлікт, відгомін від якого нагадуватиме про себе дуже довго. Загалом, постарайтеся обходити всі гострі теми в діалогах з сім'єю, друзями, коханою людиною. Необхідно навчитися чути не тільки себе, багатьом загрожує криза в партнерських відносинах.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді.

ОВЕН

Бажано обмежити будь-які активні кроки, тому що будь-які спроби прискорити процес, призводять до нових перешкод. Багато подій жовтня не піддаються раціональному поясненню, через перенапруження й неправильну емоційну реакцію можливе виникнення психосоматичних ускладнень.

Час сварок, конфліктів, особливо з людьми старшого віку і з начальством. Критичний період для кар'єри, бізнесу, політичних справ, наукових досліджень. Будьте обережні у разі використання різної техніки, гострих предметів або зброї, підвищується небезпека під час водіння транспорту, проведення дослідів і експериментів. Можуть проявитися симптоми серйозних захворювань.

ТЕЛЕЦЬ

За підписання документів або угод виникають складнощі, але в разі правильної оцінки перспектив можна знайти конструктивні способи вирішення конфліктів. З друзями й однодумцями виникають розбіжності. Нервозність і непотрібна дратівливість можуть привести до розриву вигідних і корисних зв'язків. Несприятливий період для різних змін, оновлень, спільної роботи або поїздок. Несподівані події в будинку, неприємний поворот у відносинах із близькими та коханими сприяють нестабільному емоційному стану. Важкий період для шлюбу чи любовних відносин, коли все може бути зруйноване за один день. Ймовірна активізація питань спадщини або виплати аліментів.

БЛИЗНЯТА

Перша половина місяця — сприятлива майже для будь-якого виду ділової активності: публічних виступів, рекламних заходів, обговорень і переговорів, підписання важливих документів, пошуку підтримки впливових осіб. Можливе встановлення різних контактів і корисних знайомств.

Гармонійне спілкування з діловими партнерами сприяє сприятливому вирішенню багатьох питань. Меркурій, ваш управитель, переходить у фазу ретроградності від 14 жовтня до 3 листопада. Це спровокує сильне психічне перенапруження, через що можливі неправильні дії та конфліктні ситуації. Рішення ділових і виробничих питань супроводжується особистим протистоянням, зіткненням думок та інтересів.

РАК

Цікавий місяць для представників знака Рака, тому що в цьому місяці відбудеться дві повні (2 і 31 жовтня) й один молодик (16 жовтня). Хороший період для усвідомлення справжніх цілей свого життя, свого призначення. Причому, дії повинні бути узгоджені з цілями сім'ї, групи, ближнього оточення. Від ілюзорних і нав'язаних бажань зможете врешті звільнитися й навести лад в основних життєвих сферах.

Перша половина місяця підходить для ділових поїздок, отримання консультацій, примирення з родичами і коханими. Можливе нове та важливе партнерство або відновлення давніх значущих взаємин. Ви можете виявити зміни в стосунках з іншими людьми, партнерами або сильний зв'язок з якоюсь новою людиною.

ЛЕВ

23 жовтня Сонце переходить у знак Скорпіона, починається складний період для представників знака Лева. З'являється схильність до маніпуляцій, тому можна наробити багато помилок.Через власну неуважність можливі нещасні випадки. Виникають перешкоди в справах, труднощі в спілкуванні з колегами й партнерами, тому в ділових відносинах друга половина жовтня є несприятливою.

Намагайтеся вирішити фінансові питання і прийняти важливі рішення в першій половині місяця. Не варто надто емоційно реагувати на затримки або відмову в отриманні інформації, необхідної інформації, а також товарів і послуг. Зберігайте свої психічні та фізичні ресурси, а також не приймайте висловлювання оточення за істину.

ДІВА

Можливе відновлення старих зв'язків, перехід їх у розряд найперспективніших. Від 14 жовтня до 3 листопада, ваш управитель Меркурій, стає ретроградним. Затримки в справах, зриви зустрічей, перенесення поїздок — звичайні події цього періоду. Неприємностей можна уникнути, якщо не дозволяти втягувати себе в будь-які суперечливі ситуації, тому необхідно докласти всю свою витримку і терпіння. Зростає тенденція до простудних захворювань із підвищеною температурою.

Зросте прагнення до лідерства, активність у професійних і політичних справах, але результатом можуть стати негативні зміни у відносинах з начальством, колегами, компаньйонами, можновладцями. У другій половині жовтня уникайте переговорів і нарад, відповідальних виступів, укладення угод і великих витрат.

ТЕРЕЗИ

Перша половина жовтня, в цілому, сприятлива, обставини дозволяють здійснювати поїздки, встановлення різних контактів і зав'язувати цікаві знайомства. Гармонійне спілкування з діловими партнерами сприяє сприятливому вирішенню багатьох питань. Друга половина місяця досить напружена, тому що до ділових проблем додаються непорозуміння в родині та в особистих відносинах.

Додаткові розбіжності виникають через розподіл бюджету, а також через аліменти. Будьте уважні під час спілкування з дітьми, — вони можуть постраждати від вашої імпульсивності. Багатьох неприємностей можна уникнути, якщо використовувати нестандартний підхід у роботі, йти від шаблонів і загальноприйнятих стандартів.

СКОРПІОН

Перша половина жовтня мине спокійно, без особливих коливань у той чи інший бік. Підходить для обговорень і переговорів, підписання важливих документів, пошуку підтримки впливових осіб. З середини місяця, у вашому житті буде багато важливих подій.

Неприємностей можна уникнути, якщо докласти всю свою витримку і терпіння. Успіх залежить від вашого рівня духовного розвитку, усвідомленості й готовності до роботи і коригування планів. Можливе завершення деяких робіт, закриття важливих фінансових питань. Ситуації жовтня пов'язані з чимось незвичайним, із містичними переживаннями, що дає натхнення і позитивні напрямки розвитку.

СТРІЛЕЦЬ

Зросте прагнення до лідерства, активність у професійних і політичних справах, але результатом можуть стати негативні зміни у відносинах з начальством, колегами, компаньйонами. Рішення ділових і виробничих питань супроводжується особистим протистоянням, зіткненням думок та інтересів.

Чи не вийде досягати своєї мети за допомогою сили і фізичної активності, зараз необхідно проявити якомога більше дипломатії у своїх відносинах з іншими людьми. Погоджуватися на поступки в ці дні буде набагато вигідніше, ніж залишатися непохитним, це допоможе вирішити багато завдань. У разі правильного підходу до ситуацій, можливі взаємовигідні зв'язки із зарубіжними й далекими партнерами, а також освітня, культурна і видавнича діяльність.

КОЗОРІГ

Психічне перенапруження призводить до неправильних дій і конфліктних ситуацій. Будь-які партнерські відносини перебувають під загрозою. Не давайте необачних обіцянок, бо є велика ймовірність того, що не вийде виконати роботу в призначений термін. Поставлені підвищені вимоги й очікування щодо ставлення до партнерів, швидше за все, викличуть лише роздратування.

Зовнішня атмосфера досить напружена, але можна очікувати фінансової підтримки і розуміння з боку впливових осіб, офіційних інстанцій, юридичних органів, якщо ви будете обережні у своїх висловлюваннях. Якщо необхідна далека поїздка, то краще планувати на першу половину жовтня. Можливе знайомство, зав'язування романтичних відносин з іноземцем.

ВОДОЛІЙ

Завищена самооцінка і відсутність здатності пристосовуватися, приведуть до конфліктних поясненням з начальством. Третя декада місяця принесе безліч напружених ситуацій, але до 20 жовтня є можливість налагодити сімейні та особисті взаємини. У цей період можна вирішити багато завдань. Сприятливі фінансові операції і договору. Відновлюються перспективні проєкти і ділові відносини.

Багато здатні до перетворення негативних моментів в роботі, сприятливий період для вирішення питань спільних ресурсів, податків, боргових зобов'язань, а також аліментів і спадщини. У першій половині жовтня можливий хороший дохід від ділового співробітництва. Після 20 жовтня будьте обережні у висловлюваннях і діях, не слід вступати в договірні угоди в ці дні.

РИБИ

Натхненний, творчу працю приносить визнання та матеріальні результати. Вдало вирішуються майнові чи фінансові проблеми. Поліпшуються симптоми важких і інфекційних захворювань. Відповідний період для перетворення особистому та діловому сфер, можливе відновлення романтичних відносин.

Правильна оцінка свого становища, дозволяє створити фундамент майбутніх успіхів. Хороший період для зміцнення виробничої і фінансової дисципліни, встановлення міцних, тривалих контактів з партнерами й товаришами по службі, начальством, впливовими людьми. Місяць сприятливий для отримання консультацій, встановлення корисних громадських зв'язків, вирішення юридичних питань.

Читайте також: Гороскоп кохання на жовтень 2020 року

Повʼязані теми:

Наступна публікація