Сумісність знаків зодіаку: стихія повітря

Сумісність знаків зодіаку: стихія повітря

Фото: ТСН.ua

Езотерикиня Анастасія Лисицина каже, що знання про представників тієї чи тієї астрологічної стихії, дозволяє ефективно налагодити комунікацію з друзями та колегами.

Астрологія з давніх-давен є своєрідним орієнтиром, який допомагає людству ліпше розуміти майбутні події, пророкувати майбутнє та вчитись вибудовувати взаємостосунки. Саме розуміння власного знаку зодіаку та природної стихії, до якої цей знак належить, допоможе стати на шлях удосконалення власного життя та інших людей у ньому.

Я вже розповідала про сумність знаків зодіаку, які представляють стихію вогню та води, а сьогоднішня моя розповідь про знаки, які належать до стихії повітря.

До повітряних знаків належать Терези, Водолій та Близнята. З позиції астрології, ці знаки асоціюються з процесом мислення та розумом. Саме представники стихії повітря звикли використовувати свій гострий розум, мов меч, проте через свої думки вони і потрапляють у "пастку розуму".

Також вважається, що повітряні знаки украй раціональні та переповнені новини ідеями. Астрологи переконані, що представники знаків повітря розумні, об’єктивні, уважні спостерігачі, неупереджені тощо. Проте водночас, Близнюки, Водолії та Терези через свої думки поринають у нереалістичні мрії та стають нерішучими. Свобода думки та дій це їх головне переконання.

Повітря - найноваторська з усіх стихій. Представники цього знаку зодіаку часто не замислюються над матеріальним боком життя, вони фактично забезпечують зв’язок інформацією з іншими стихіями. Вони ставлять інтелектуальне вище від чуттєвого.

Серед усіх знаків зодіаку, саме представники стихії повітря, через притаманний їм раціоналізм, бувають більш оптимістичними, ніж інші знаки зодіаку. Вони позитивно сприймають життя, попри виклики. Вони намагаються бачити хороше як в людях, так і в різноманітних життєвих ситуаціях. Проте, коли представники стихії повітря піддаються на провокації внутрішнього голосу, то схильні бачите погане, так само ясно, як і позитивне.

Представники стихії повітря схильні концентруватися на власних думках і воліють отримувати нові знання. Саме під час навчання загартовується непростий характер повітряних знаків зодіаку. Також Терези, Водолії та Близнята полюбляють ділитися своїми цікавими ідеями з оточенням. Проте надмір повітря призводить до того, що ці знаки можуть відчувати труднощі з емоціями. Це може вилитися навіть у безпристрасну особистість з відстороненим та холодним поглядом на життя й у небажання поринати у стосунки.

З погляду езотерики, Водолій опікується соціальним життям, Терези турбуються про логіку, раціональне розв’язання конфліктів, а Близнята охоче спілкуються із людьми, які їх оточують. Також Близнята не можуть змовчати, проте чудово адаптуються у нових умовах. Терези використовують свій розум для зв’язку з іншими людьми. А ось Водолії часто зосереджені на майбутньому, ніж на теперішньому. Їхній розум може бути зафіксований на одній точці й через це вони не прислухаються до інших думок, вважаючи себе мало не істиною в останній інстанції.

Саме рівень повітря у представнику того чи того знаку буде вказувати на особливості спілкування з друзями та колегами, а також те, як ви вмієте чи не вмієте керувати власними емоціями.

З ким же суміщаються представники стихії повітря? Астрологи вважають, що найкраще представники стихії повітря співпрацюють із вогняними знаками зодіаку - це Овен, Лев та Стрілець. Саме повітря допомагає представникам стихії вогню запалювати нові ідеї та розпалювати "багаття" для нових проєктів. Також повітряні знаки будуть комфортно почуватися в оточенні таких же як вони самі представників цієї стихії. Щоправда, через те, що і вогонь, і повітря відповідають за ідеї, ризик того, що люди, які представляють ці стихії можуть просто "забалакати" нову справу, так і не реалізувавши її в дії.

Зважайте і на те, що у представників стихії повітря, має бути широке коло спілкування, щоб не втратити водночас емоційний і раціональний зв’язок зі світом.

Якщо ви відчуваєте, що вам бракує повітря у гороскопі, то існує ймовірність, що вас приваблюватимуть яскраві представники повітряної стихії. Проте пам’ятайте, що тоді стосунки можуть бути дуже "повітряними".

У наступній розповіді про стихії ви дізнаєтеся про представників стихії землі.

Читайте також: Секс-гороскоп для кожного: як знаки зодіаку поводяться в ліжку

Повʼязані теми:

Наступна публікація