Таропрогноз на 1-7 березня: що карти нам віщують

Таропрогноз на 1-7 березня: що карти нам віщують

Фото: ТСН.ua

Карти Таро допомагають дізнатися майбутнє. 

Карти Таро давно стали частиною нашого життя, вони з'являються то тут, то там у фільмах та книгах. Завдяки цьому езотеричному інструменту можна спокійно зазирнути у ймовірне майбутнє.

А для того, щоб дізнатися більше про власне можливе майбутнє, читайте таропрогноз на перший тиждень березня - 1-7 березня від езотерикині Олени Кузьмич

Прогноз Таро на кохання та стосунки
Карта тижня "Трійка мечів" 

Ця карта розповідає про душевну рану, розчарування та відмови. Для того, щоб далі рухатися у стосунках та любовних перипетіях, потрібно зрозуміти суть проблеми. Проте для цього необхідна велика самоусвідомленість. Також вам допоможуть логіка та раціональне мислення. 

Зараз вам знадобиться тріумф логіки над емоціями. У деяких пар відбудеться розрив стосунків. Можливе, й відчуття внутрішнього болю, коли ви зрозумієте істину. А комусь доведеться усвідомити правду.

Не дозволяйте, щоб друга половинка ставилася до вас погано і самі не обманюйте близьких людей. Пам'ятайте про те, що будь-які знання приносять скорботу.

Працюйте над почуттями ревнощів. Не дайте їм заполонити вас.

Прогноз Таро на роботу та кар’єру
Карта тижня "Шістка кубків" 

На роботі вас можете охопити почуття ностальгії за "старими-добрими часами". Нині, щоб рухатися далі кар'єрними сходами, вам необхідно визнати свою внутрішню дитину та позитивно ставитися до життя. Не зациклюйтеся на сентиментальних спогадах. Поверніться думками у минуле, можливо, там криється підказка для вашого подальшого розвитку. Пригадайте ті часи, коли не було страхів, сумнівів у собі та помилок дорослої людини. Але не варто жити минулим. Час діяти. 

Виражайте себе у русі кар'єрними сходами різними способами. 

Не забувайте, що окрім доброго ставлення до людей, ще є злість, ненависть та насилля. Потрібно сподіватися на позитив, але й не забувати про підступи інших. 

Прогноз Таро на фінанси
Карта тижня "П'ятірка мечів" 

Ця карта Таро розповідає про завоювання та поразки, визнання межі своїх можливостей та конфлікт інтересів. 

Варто сконцентруватися, адже ситуації, які виникатимуть перед вами, будуть складними. Але не потрібно думати, що вони - безнадійні. Зараз потрібно думати лише про себе та перемагати у битвах. 

Остерігайтеся нечесної поведінки та ворожого ставлення оточення. 
Ви подолаєте свої страхи, попри злість та тиск людей довкола. Все визначається поточною ситуацією. Не варто брехати самому собі. 

Замисліться над тим, ким зараз ви себе бачите - переможцем чи переможеним? Пам'ятайте, що інші люди можуть бути обмежені в ресурсах так само як і ви. 

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація