Таропрогноз на 14-20 вересня: що карти нам віщують

Таропрогноз на 14-20 вересня: що карти нам віщують

Фото: pixabay.com

Карти Таро протягом останніх 500 років бентежать розум людей.

Карти Таро з'явилися в Італії близько пів тисячі років, проте свого сучасного вигляду вони набули 1910 року. За понад столітню оновлену історію вони стали справжнім джерелом натхнення для митців та психологів, езотериків та пересічних людей. Завдяки читанню прогнозів Таро ви можете отримати своєрідні підказки долі від цих 78 карт. Тому дізнайтеся більше про прийдешній тиждень у таропрогнозі від езотерикині Олени Кузьмич.

Прогноз Таро на кохання та стосунки

Карта тижня «Четвірка кубків»

Ця карта повідомляє про сумніви, нерішучість, важливість самоаналізу та, подекуди, егоїзм. Вона з’являється у розкладі тоді, коли в душі оселяється певне розчарування, а стосунки опиняються під загрозою розриву. Зараз вам найбільше хочеться йти власним шляхом, проте ви настільки стомилися, що відчуваєте шалену невпевненість у собі.

Проте не час знищувати стосунки. Потрібно сконцентруватися на самоаналізі для зцілення душевних ран. Позбудьтеся від відчуття беззахисності, апатії та пасивності. Період застою у вашому житті рано чи пізно завершиться.

Якщо вам треба більше час для роздумів, час створити захисні стіни всередині себе і трішки побути у тиші. Проте не варто сприймати цей період дуже близько до серця.

Прогноз Таро на роботу та кар’єру

Карта тижня «Сімка мечів»

Будьте обережні протягом наступного тижня, адже ця карта свідчить про ошуканство, брехню, хитрощі та намагання втекти від правди. Ви зіткнетеся з колегами, які намагатимуться відійти від відповідальності та перекласти її саме на вас. Вони прагнутимуть маніпулювати вами з усіх сил.

Зараз потрібно подивитися правді у вічі. Також остерігайтеся шахраїв, які можуть вас оточувати. Аби не втрапити в халепу, використовуйте логіку та чесність, домагайтеся правди. Найголовніше зараз не постраждати від чужих помилок чи справи, яка зроблена за вашою спиною. Відмова подивитися правді в очі може погіршити вашу ситуацію.

Прогноз Таро на фінанси

Карта тижня «Вісімка пентаклів»

Аби отримати більше коштів, вам знадобиться професіоналізм, дисципліна та нові знання. Також вам допоможуть уважність до деталей, розширення кругозору тощо. Пам’ятайте про те, що ми щодня працюємо, виконуємо нудну роботу, яка важлива нам усім. Займіться виконанням своїх обов’язків. Чим більше сил ви будете вкладати у цю роботу, тим більш вагомим буде результат.

Також варто опанувати якісь нові вміння. Проте у цій круговерті не варто забувати про особисте життя та духовний розвиток. Для повного самоусвідомлення необхідні відпочинок та зміни.

Читайте також: Таропрогноз на вересень

Повʼязані теми:

Наступна публікація