Таропрогноз на 30 листопада - 6 грудня: що карти нам віщують

Таропрогноз на 30 листопада - 6 грудня: що карти нам віщують

Фото: ТСН.ua

Карти Таро здатні глибоко зазирнути у нашу душу.

Психологи вважають, що наше підсвідоме не може говорити з нами словами, тому намагається давати нам життєві підказки за допомогою снів, знаків та символів. Карти Таро є одним з інструментів для спілкування з підсвідомим, адже в його 78 картах зашифровані послання для різних ситуацій на нашому шляху. Для отримання інформації про ймовірне майбутнє читайте таропрогноз на 30 листопада - 6 грудня від езотерикині Олени Кузьмич

Прогноз Таро на кохання та стосунки
Карта тижня "Дев'ятка жезлів" 

Ця карта Таро, яка належить до молодших арканів, свідчить про готовність до захисту, силу та усвідомленість. Коли у розкладі з'являється ця карта, то вона розповідає про те, що у вас може з'явитися відчуття того, що вас можуть ранити у стосунках, а тому варто будувати захист "про всяк випадок". У цей період ви також можете згадувати про минулі невдачі з партнером чи партнеркою, але не варто заглиблюватися у спогади. Краще замисліться про майбутнє. 

Нині вам потрібно розвивати емпатію через самоусвідомлення та розуміння потреб свого партнера. Насправді ви готові рухатися далі, але варто зробити перший крок. Всі ми раніше переживали важкі часи та маємо рани від минулих стосунків. Проте варто рухатися далі.

Прогноз Таро на роботу та кар’єру
Карта тижня "П'ятірка жезлів" 

Ця карта говорить про суперництво, дрібні проблеми, маленькі неприємності та виклики. Проте - це лише порожні балачки, а не серйозні сварки. Єдине з чим зараз варто боротися на роботі - це ситуації, коли оточення нав'язує вам свої думки. Перестаньте у русі кар'єрними сходами дратуватися через дрібниці.

Також спочатку наведіть лад з вашими прагненнями у кар'єрі, а тоді вже рухайтеся до нових вершин. Час знайти істинні пріоритети. Спробуйте співпрацювати з колегами, які вас оточують, а не боротися з ними. 

Прогноз Таро на фінанси
Карта тижня "Двійка жезлів"

Ця карта говорить про досягнення, сміливість, бажання та розвиток особистої сили. У сфері фінансів ви можете відчувати себе всесильним, проте ще треба переконати у цьому інших людей. Тому сміливо відстоюйте свою думку та демонструйте ділові якості. Щоб досягнути фінансового успіху, проявіть наполегливість та гнучкість.

Також варто розширювати власні горизонти та підхоплювати нові ідеї, які витають у повітрі. Беріть "бика за роги" та рухайтеся далі. 

Читайте також: 

Повʼязані теми:

Наступна публікація