Зростальний Місяць від 3 до 16 жовтня 2024 року: особливості періоду

Зростальний Місяць від 3 до 16 жовтня 2024 року: особливості періоду

Це також час для внутрішнього розвитку, коли енергія сприяє трансформації, гармонізації стосунків і самовдосконаленню. / Фото: ТСН.ua

Зростальний Місяць у жовтні 2024 року відкриває потужний період для реалізації особистих і професійних амбіцій, даючи можливість закласти міцну основу для майбутніх досягнень.

Зростальний Місяць від 3 до 16 жовтня 2024 року має кілька особливостей, що роблять цей період унікальним з езотеричної точки зору.

Езотерикиня Олена Кузьмич зібрала для вас важливі аспекти цього періоду:

1. Активне зростання енергії

У фазі зростального Місяця енергія природи спрямована на розвиток і примноження. Це час для початку нових проєктів, ініціатив і всього, що ви хочете розвивати. Сама природа сприяє зростанню і руху вперед.

  • Вдалі починання: усі нові проєкти, які ви розпочинаєте в цей час, здобудуть додатковий енергетичний поштовх. Це може бути пов’язано з бізнесом, здоров’ям, стосунками або навчанням.
  • Посилення намірів: у цей час ваші наміри мають велику силу, тому варто фокусуватися на позитивних думках і бажаннях.

2. Час для творення

Цей період ідеально підходить для створення чогось нового – чи то нові ідеї, чи то проєкти або навіть творчі роботи.

  • Креативні проєкти: якщо ви працюєте у творчій сфері, зростальний Місяць сприяє активній реалізації творчих задумів. Це вдалий час для малювання, написання, музики або інших творчих практик.
  • Магія створення: використовуйте магічні інструменти, такі як свічки або талісмани, щоб візуалізувати і матеріалізувати свої наміри.

3. Посилення фізичної та емоційної енергії

Зростальний Місяць дарує нам більше сил і витривалості як на фізичному, так і на емоційному рівні.

  • Поліпшення здоров'я: у цей період добре починати нові дієти, оздоровчі програми або зміцнювати тіло через фізичні вправи. Організм легше сприймає зміни на краще.
  • Емоційний підйом: зростання енергії може призводити до емоційного підйому та більшого оптимізму. Використовуйте цей настрій для вирішення складних завдань і покращення стосунків.

4. Посилення впливу планетарних аспектів

Протягом цього періоду можуть мати вплив астрологічні події, такі як транзити планет або місячні фази. Зокрема, в жовтні Місяць перебуватиме в різних знаках, що надає додаткових відтінків енергії:

  • Місяць у Терезах (7-9 жовтня): гармонія, врівноваженість, сприятливий період для роботи над стосунками і партнерствами.
  • Місяць у Скорпіоні (10-12 жовтня): інтенсивна емоційна енергія, час для трансформацій, роботи з глибинними психологічними питаннями.
  • Місяць у Стрільці (13-15 жовтня): оптимізм, бажання вчитися, відкритість до нового досвіду. Сприятливий період для початку нових проєктів та планування подорожей.

5. Робота з тінню

Хоча зростальний Місяць більше пов'язаний з позитивними змінами, цей період також можна використовувати для роботи з внутрішніми блоками та страхами, які заважають вашому розвитку.

  • Очищення від негативу: якщо ви відчуваєте емоційні або енергетичні блоки, варто працювати з очищувальними ритуалами або практиками. Це може бути зцілення минулого або звільнення від непотрібних переконань.

Зростальний Місяць у жовтні 2024 року – це час активного зростання, що дозволяє вам сфокусуватися на своїх цілях, здійснити важливі зміни та зарядитися енергією для наступних етапів життя.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Йдуть за заспокоєнням: дедалі більше людей звертаються до астрології і тарології

Йдуть за заспокоєнням: дедалі більше людей звертаються до астрології і тарології

Повʼязані теми:

Наступна публікація