10 ворожих обстрілів і один поранений військовий. Як минула доба на Донбасі

10 ворожих обстрілів і один поранений військовий. Як минула доба на Донбасі

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

Від опівночі вогневої активності ворог не проявляв.

Протягом минулої доби,  21 березня,  збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню і стріляли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє пресслужба штабу Операції об’єднаних сил.

Так, п’ять обстрілів нарахували у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": двічі ворог стріляв з гранатометів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Мар'їнка; шість разів поблизу Красногорівки  зі станкового протитанкового гранатомета; із ручних гранатометів поруч з Новотроїцьким; з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Водяного.

Окрім цього, п’ять обстрілів було здійснено у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Серед них поблизу Новотошківського – з 82-мм мінометів окупанти випустили вісім мін; поруч з Новгородським випустили 15 мін з мінометів калібру 120 мм; неподалік Попасної російські збройні формування гатили зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберних кулеметів; біля  Новолуганського  відкривали вогонь з міномета калібру 82 мм гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Бійці ЗСУ дали збройним формуванням Російської Федерації адекватну відповідь.

"Об’єднані сили й надалі відповідатимуть на факти порушень режиму припинення вогню з боку противника у разі, якщо його дії нестимуть пряму загрозу військовослужбовцям або мирному населенню", - йдеться у повідомленні ООС.

Зведення станом на 07:00 22 березня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 21 березня збройні формування...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Субота, 21 березня 2020 р.

Учора, 21 березня, один український військовий отримав поранення. Від початку доби 22 березня окупаційні війська вогневої активності не проявляли, втрат серед наших захисників немає.

Раніше повідомлялося, що ворожий снайпер убив українського військового поблизу лінії розмежування. Сержанту 30-ої механізованої бригади Олексію Золіну було 35 років. Він із Житомира, служити пішов два роки тому. В Олексія залишилися донька і батьки. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація