64 обстріли бойовиків, у тому числі із танків, і п'ятеро травмованих українських військових. Хроніка АТО

64 обстріли бойовиків, у тому числі із танків, і п'ятеро травмованих українських військових. Хроніка АТО

Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Більшість обстрілів відбулися на Донеччині.

Протягом вівторка, 10 квітня, у зоні АТО на Донбасі бойовики 64 рази відкривали вогонь по позиціях української армії.

"Унаслідок ворожого вогню четверо українських воїнів зазнали поранення та один військовослужбовець отримав бойове травмування. Постраждалих захисників оперативно доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу", - ідеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

На Донецькому напрямку під вогонь із заборонених 120-мм мінометів потрапили українські укріплення поблизу Бердянського, Лебединського, Широкиного, Водяного, Пісків, Кам’янки, Авдіївки та шахти "Бутівка". Також поблизу Водяного, Пісків та Кам’янки бойовики вели вогонь з танків, а в районі Пісків, Талаківки, Лебединського та шахти "Бутівка" – з мінометів калібру 82 мм. Гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю бойовики застосували по захисниках Лебединського, Авдіївки, Старогнатівки, Талаківки, Мар’їнки, Кам’янки, Гнутового, Красногорівки, Водяного, шахти "Бутівка", Опитного, Новотроїцького та Павлополя, озброєння БМП – по оборонцях Пісків, Гнутового та Красногорівки, а поблизу Широкиного – протитанковий ракетний комплекс.

На Луганському напрямку із 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли українські укріплення поблизу Новоолександрівки, а озброєння БМП – застосували в районі Луганського.

Повʼязані теми:

Наступна публікація