Атака бойовиків поблизу Водяного та спроби нападу на Світлодарській дузі. Дайджест АТО

Атака бойовиків поблизу Водяного та спроби нападу на Світлодарській дузі. Дайджест АТО

Фото: Getty Images

Загалом ворог 50 разів порушив "режим тиші".

Минулої доби бойовики продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках. Загалом було зафіксовано 50 обстрілів, з них 2 – по населенному пункту. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії, 120-ти та 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем багаторазово вели вогонь по Широкиному, Лебединському, Талаківці та Водяному. Новотроїцьке обстріляли з гранатометів, а Широкине – з озброєння БМП.

Поблизу Водяного бойовики атакували наші позиції, однак після відкриття вогню у відповідь відступили.

Також на Донецькому напрямку зі 152-міліметрової артилерії були обстріляні наші позиції в районі Красного пахаря та Північного. Вогонь 122-міліметрової артилерії, мінометів, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів зафіксовано в районі Луганського, що на Світлодарській дузі. З мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів різних систем були обстріляні Авдіївка, Новолуганське, Південне, Новоселівка Друга та Верхньоторецьке. Зі 152-міліметрової артилерії окупанти вкотре обстріляли Миронівку. Тричі бойовики намагалися атакувати наші позиції в районі Світлодарської дуги, та кожного разу змушені були, забираючи поранених, відступати.

На Луганському напрямку під вогонь реактивних систем залпового вогню БМ-21 "ГРАД" потрапило Сизе. Зі 152 міліметрової артилерії бойовики обстріляли Троїцьке та двічі – Новозванівку. Зі 120 міліметрових мінометів, гранатометів та стрілецької зброї – Троїцьке, Новоолександрівку, Жовте, Лобачеве та Станицю Луганську.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики терористичних угруповань на Донбасі готують низку провокацій з метою зірвати режим тиші, який має настати опівночі 24 грудня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація