Авдіївка під обстрілами: люди в чергах за водою, заняття в розбитій школі

Авдіївка під обстрілами: люди в чергах за водою, заняття в розбитій школі

Місто оговтується після чергового потужного удару бойовиків.

Авдіївка оговтується від чергової активності бойовиків: напередодні місто витримало обстріл із танків, зруйновано приватні хати, снаряди влучали в дитячий садок і багатоповерхівку. Місцеві жителі мають проблеми з водою і світлом, ідеться в сюжеті ТСН.16:45.

У старій частині міста городян рятують колодязі, хоч і вони потерпають від наслідків обстрілів. Біля вцілілих стоять черги з людей, котрі запасаються водою на нічну пору, коли починаються обстріли. В новіших житлових районах їздять цистерни з водою, котру наливають за потребою. Біля них також утворюються черги.

Ворожі снаряди влучили в дитячий садок в Авдіївці

Ворожі снаряди влучили в дитячий садок в Авдіївці

Ремонт Донецької фільтрувальної станції провести не вийшло: ремонтників під наглядом ОБСЄ не пропустили мінери, які не змогли розмінувати територію. Тому вирішили, що запускати людей усередину – занадто небезпечно.

У самій Авдіївці обговорюють появу нових дірок на найближчій до промзони 9-поверхівці. По ній укотре гатив танк. Кілька снарядів спричинили також руйнування в дитячому садочку "Малюк". Ними посічено дерева, вибиті вікна – заклад у п'ятницю через це не працював. Натомість школа №7, де вибухом снаряду знищило паркан і побило шибки, вирішила навчального процесу не зупиняти, хоч і не всі батьки наважилися відпустити дітей на уроки. До школи завезені баки з технічною водою, є тепла їжа та питна вода у пляшках для учнів. "Наші діти терплять, страждають, але не падають духом", - запевнила вчителька українського класу Лариса Михайлівна.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація