Говіркий полонений бойовик здав українським військовим позиції "своїх"

Говіркий полонений бойовик здав українським військовим позиції "своїх"

Фото: Reuters

Бойовик виявися місцевим мешканцем Донеччини

У Зайцевому, Донецької області українські військові взяли в полон бойовика. Про це пише "Українська правда" із посиланням на повідомлення розвідника 53 бригади.

Розвідник повідомив, що полонений терорист виявився мешканцем Донеччини. Військовим він розповів про позиції дислокації бойовиків.

"Здав нам всі позиції, розповів, хто і де воює", - сказав військовий.

При цьому розвідник зазначив, що в ході бою, який почали бандформування, останні зазнали втрат.

"Вчора ввечері у Зайцевому був бій. Їхня ДРГ полізла. Наші відповіли. Поранили одного і взяли в полон. Інші – хто загинув, хто утік. Їх було багато, але не всі змогли піти", - сказав військовий.

Нагадаємо, Україна готова обміняти 50 людей, яких розшукують у "ДНР" та "ЛНР", на 25 українських заручників, утримуваних терористами. Київ виступив із ініціативою здійснити цей обмін до Великодня. Українська сторона сподівається на позитивну відповідь від представників самопроголошених республік.

За попередню добу супротивник 42 рази відкривав вогонь по українських позиціях, що на 13 разів більше порівняно з добою раніше. Міномети калібру 82мм в напрямку сил АТО було використано бойовиками біля Авдіївки, Водяного, Тарамчука, Новотошківського, Красногорівки та Новомихайлівки, а міномети калібру 120мм - по українських підрозділах в районі Новотроїцького.

Повʼязані теми:

Наступна публікація