Безперервний обстріл Авдіївської промзони й восьмеро поранених бійців. Доба в зоні АТО

Безперервний обстріл Авдіївської промзони й восьмеро поранених бійців. Доба в зоні АТО

Фото: УНІАН

Військові заявляють про чергове загострення обстановки. 

За минулу добу на Донбасі незаконні збройні формування 31 раз порушили перемир'я. Восьмеро українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє штаб АТО.

На підступах до Авдіївки практично не припиняються обстріли позицій Збройних Сил України. Із 18 години до опівночі бойовики били по укріпленнях у районі промзони: крім гранатометів, великокаліберних кулеметів, вони випустили 10 мін калібру 120 міліметрів та 19 мін калібру 82 міліметри.

На Донецькому напрямку наприкінці доби під вогнем опинились позиції неподалік Кам'янки та Луганського. У результаті мінометного обстрілу українських укріплень у районі Верхньоторецького п'ятеро бійців отримали поранення.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 14.08.2017 року. У районі проведення АТО вчергове спостерігається тенденція...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Monday, August 14, 2017

На Маріупольському напрямку неподалік Мар'їнки терористи двічі застосовували міномети різних калібрів. А внаслідок гранатометного обстрілу опорного пункту на підступах до Водяного ще один український військовий отримав поранення.

Також учора, 14 cерпня, близько 16-ї години під час обстрілу позицій сил АТО в районі Мар'їнки під вогонь потрапили житлові квартали. Жертв серед місцевого населення немає.

Повʼязані теми:

Наступна публікація