Біля Авдіївки точаться запеклі бої, а в Красному Лучі окупанти воюють між собою. Мапа АТО

Біля Авдіївки точаться запеклі бої, а в Красному Лучі окупанти воюють між собою. Мапа АТО

Збройні провокації по всій лінії розмежування тривають / Фото: Reuters

Водночас найманці приховано здійснюють передислокацію важкого озброєння.

У зоні АТО на Донбасі, де минулої доби на боці українських військових обішлося без втрат, збройні провокації бойовиків тривають по всій лінії розмежування від Азовського моря до Станиці Луганської.

Про це на традиційному брифінгу повідомив речник штабу АТО Андрій Лисенко.

За його даними, найбільш запеклі бої вчора тривали в Авдіївці. В цьому районі зафіксовано використання танків та ствольної артилерії проти українських військовослужбовців.

За даними розвідки, бойовики "ДНР" приховано здійснюють передислокацію важкого озброєння до лінії розмежування у районі Мар'їнки та Красногорівки, а також Донецького аеропорту.

Також вчора в районі селища Золоте відбулось бойове зіткнення українських військовослужбовців з бойовиками, ворог відступив.

Ситуація в зоні АТО станом на 2 квітня / Фото: mediarnbo.org

Водночас, за даними розвідки, у місті Красний Луч, що на окупованій частині Луганщини, загострюється протистояння у середовищі окупантів. Підрозділ внутрішніх військ МВС РФ зі складу дивізії імені Дзержинського був атакований невідомою групою бойовиків. У результаті бою із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів російські військові понесли втрати. 

Раніше повідомлялося, що російським військовим наказали не пускати до Росії бойовиків з Донбасу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація