Біля Мар'їнки проти українців працює мобільний снайперський комплекс на колесах

Біля Мар'їнки проти українців працює мобільний снайперський комплекс на колесах

Фото: oformi.net

Бійці нарікають на бездіяльність і побоюються нових втрат.

Ситуація на передовій в зоні проведення АТО загострюється щодня. Упродовж доби там загинули троє українських бійців і ще 15 зазнали поранень, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Бійці на фронті перебувають в очікуванні ще більшого загострення. Вже вечором у вівторок ворог бив важким калібром по околицях Авдіївки. А минулої ночі диверсанти здійснили вилазку до позицій сил АТО в Мар'їнці. Вони встигли кинути кілька гранат в українських солдат, один із котрих зазнав важких поранень.

На фронті загинуло 3 українських бійці, більше десятка отримали поранення

На фронті загинуло 3 українських бійці, більше десятка отримали поранення

Провокативний вогонь тривав не лише вночі, а й удень. Бойовики використовують для нього кулемети та стрілецьку зброю. Крім того, не гребують і потужнішими кулями. "Калібр більше 12,7. Від влучання мішки з піском розриваються в пил", - розповів про наслідки таких обстрілів боєць батальйону "Донбас-Україна" з позивним "Гайдук". Його побратими з'ясували, що ворог використовує при цьому новий тактичний прийом. "Обстріл наших позицій з мобільного снайперського комплексу, встановленого на автомобілі. З метою підведення особового складу, підвезення боєприпасів. Щоб ми не могли визначити точки, куди піходить особовий склад, підвозяться боєприпаси", - пояснив боєць "Манштейн".

Українські бійці переживають через відсутність адекватної відповіді на дії ворога. Вони кажуть, що проросійські терористи нарощують чисельність і укріплюються. І потім саме через теперішню бездіяльність при бойових діях можуть бути втрати.

Напередодні повідомлялося, що військові під Горлівкою вигадали ефективну саморобну зброю. Вони схрестили міномет із гранатометом і отримали зручний прилад, який має більшу дальність дії та потужність заряду.

Кореспондент ТСН Євгенія Цвєтанська

Повʼязані теми:

Наступна публікація