Біля Зайцевого сили АТО відбили потужну атаку бойовиків та виявили російську зброю

Біля Зайцевого сили АТО відбили потужну атаку бойовиків та виявили російську зброю

Біля Зайцевого знайшли російську зброю / Фото: Facebook/прес-центр штабу АТО

Військові посунули позиції найманців.

Біля Зайцевого між силами АТО та окупантами стався запеклий бій, який тривав майже добу, внаслідок чого ЗСУ посунули позиції бойовиків, а також виявили склад із протитанковими керованими ракетами РФ.

Про це інформує прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

За даними штабу, один із батальйонів прийняв штурмове зіткнення, яке розпочалося у вечері і тривало практично до самого ранку.

"Під прикриттям кулеметів, гранатометів ворожа піхота пішла у наступ. Відважним і сміливим українським військовослужбовцям вдалося посунути далі сепаратистів із висоти, з якої вони наступали", - йдеться у повідомленні.

 

Сили АТО поблизу Зайцевого захопили та вилучили велику кількість озброєння терористівМайже добу тривав бій поблизу с. ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 лютого 2016 р.

Військові зазначили, що на місці позицій бойовиків, звідки вони починали атакувати бійців ЗСУ, було знайдено протитанкові керовані ракети.

"Є докази того, що все це виготовлено у Росії, оскільки мають відповідне маркування й перебувають на озброєнні армії РФ", - наголосили у штабі.

Нагадаємо, що днями військові відкинули бойовиків "ДНР" подалі від Авдіївки. Сили АТО зайняли промислову частину території міста, щоб убезпечити мешканців міста від ворожих обстрілів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація