Блогерка з Дніпра через відключення світла закликала "повалити владу", бо триває "геноцид"

Блогерка з Дніпра через відключення світла закликала "повалити владу", бо триває "геноцид"

Блогерка заявила, що вона все зробила "на емоціях", та видалила свої сторінки в соцмережах.

Блогерка та б'юті-майстриня з Дніпра Ольга Сінєгіна назвала вимкнення світла "геноцидом", звинувативши владу у відсутності електрики. Через це вона закликала "повалити уряд". Після скандалу жінка таки вирішила перепросити. 

Про це пише телеграм-канал "Труха. Дніпро". 

Ольга Сінєгіна на своїй сторінці в Instagram надихнулася невеликим протестом через відключення електрики в Києві. Вона заявила, що підтримує такі дії, назвала відключення світла "геноцидом" та закликала до "повалення влади". 

Фото: із соцмереж

Б'юті-майстриня після розголосу записала відео, в якому перепросила за свої дії. Їх вона аргументувала тим, що нібито "через вимкнення світла вона не може приготувати їжу своїй дитині".

"На емоціях я виклала в Instagram Stories про нещодавній протест у Києві та написала про повалення влади. Я в жодному разі не закликаю вас до цього. Я за нашу владу, за цілісність України. Слава ЗСУ! І, звісно ж, я хочу вибачитися перед усіма, кого я образила своїми неправильними висловлюваннями, перед матерями, перед військовими, перед усіма я хотіла б вибачитися", - заявила майстриня. 

Зазначимо, що у Дніпрі, як і в інших містах України, через ракетні удари Росії тривають аварійні та погодинні вимкнення світла. Проте електрика все ж буває. Також у Дніпрі є "Пункти незламності", де можна зарядити ґаджети чи випити гарячі напої.

Це не єдина витівка блогерки з Дніпра. Раніше вона критикувала владу через небажання капітулювати перед Росією та переконувала в "могутності другої армії світу". В Мережі повідомляють, що скандальна блогерка раніше мешкала в Москві. Зараз жителька Дніпра видалила свої сторінки в соціальних мережах, оскільки українці не підтримали її заяв. 

Фото: Фото з соціальних мереж

Зазначимо, що в Києві мешканці житлового будинку в Солом'янському районі перекрили рух трамваїв. Одразу почалися повідомлення про те, що так українці протестують проти відключення світла, проте ситуація неоднозначна. Як виявилося, в будинку відсутня електрика, опалення, гаряча вода та немає газу. В нестерпних умовах для життя жителі столиці звинуватили комунальне підприємство "Спецжитлофонд".

Інші скандальні заяви шанувальників Росії в Україні

Раніше в Івано-Франківську дівчина під час прямого ефіру в ТікТоку вирішила “привернути увагу” суспільства, тому заявила про те, що “в Україні - самий тупий народ”. Також вона заявила, що не проти російських окупантів, бо і сама частково нібито "росіянка". Пізніше за свої слова їй довелося вибачатися.

Також в одному з тестових завдань у школі з англійської мови у Дніпрі йшлося, що рідна мова українців - російська. Коли батьки зауважили це викладачам, ті відповіли - методика авторська, написана багато років тому російською і переробити її вони не можуть.

Читайте також:

У Києві мешканці будинку перекрили рух трамваїв

У Києві мешканці будинку перекрили рух трамваїв

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація