БМП, міномети й снайпер: ворог значно збільшив інтенсивність обстрілів на всіх напрямках. Дайджест АТО

БМП, міномети й снайпер: ворог значно збільшив інтенсивність обстрілів на всіх напрямках. Дайджест АТО

Фото: Reuters

Загалом бойовики 52 рази порушили "режим тиші".

Бойовики значно збільшили інтенсивність обстрілів. Вони 52 рази обстріляли позиції українських військових. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку зі 152-міліметрової артилерії обстрілювали Талаківку. А зі 122-міліметрової - Широкине, Красногорівку, Лебединське та Водяне.

Талаківка, Красногорівка, Широкине та Водяне також потрапляли під вогонь мінометів. По Мар'їнці, Гнутовому, Новотроїцькому і Водяному бойовики вели вогонь з гранатометів та стрілецької зброї. По Широкиному – стріляла БМП ворога, а по Красногорівці – снайпер.

На Луганському напрямку зі 152- міліметрової артилерії окупанти обстріляли Троїцьке та Новозванівку. З мінометів, гранатометів та стрілецької зброї – Попасну, Новоолександрівку, Станицю Луганську та Нижньотепле.

На Донецькому напрямку з 122 міліметрової артилерії було обстріляне Невельське, а під вогонь мінометів, гранатометів та стрілецької зброї потрапили наші позиції поблизу Авдіївки та Луганського.

Нагадаємо, у "ДНР" заявили, що нікого не віддадуть взамін на 15 полонених сепаратистів, яких Київ готовий відпустити в якості жесту доброї волі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація