Бої за острів Зміїний можуть стати одними з найзапекліших найближчим часом – МВС

Дата публікації
Перегляди
45к
Час на прочитання
2 хв
Поділитись:
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Viber
Бої за острів Зміїний можуть стати одними з найзапекліших найближчим часом – МВС

Фото: 7chudes.in.ua

Острів Зміїний після потопленого російського крейсера "Москва" є однією з найважливіших точок для РФ. Адже той, хто матиме на острові свою ППО і контролюватиме повітряний простір, той контролюватиме всю цю частину Чорного моря.

Наразі немає офіційної інформації про те, що російські війська встановили на Зміїному свою протиповітряну оборону типу С-300.

Про це заявив радник голови МВС України Вадим Денисенко у прямому ефірі спільного інформаційного марафону UAразом на українських телеканалах.

"Зміїний і бої за нього, можливо, будуть одними з найзапекліших найближчим часом. Інформації офіційної про те, що вони (російські війська – ред.) встановили С-300 на Зміїному, немає, тому давайте чекати офіційної інформації, бо наразі жодного підтвердження цьому ми не отримали. І ми розуміємо, що від цього багато в чому залежатимуть і варіанти можливого наступу або відсутності наступу на Одещину і, насамперед, на Бесарабію", – розповів Денисенко.

Нагадаємо, 13 травня українська розвідка повідомила, що російські війська намагаються посилити свої позиції на острові Зміїний і перекинули туди свої комплекси протиповітряної оборони "Панцир" і "Тор-М2".

Про намагання окупантів встановити на Зміїному свою ППО повідомили і в Одеській ОВА.

Військовий експерт про нову фазу війни та про успішність контрнаступу українських військових

Військовий експерт про нову фазу війни та про успішність контрнаступу українських військових

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Війна Росії проти України
Наступна публікація