Бойовикам "ДНР" намагалися провезти алкоголь, свинину й соняшникове насіння

Співробітники Служби безпеки України та полку патрульної служби "Дніпро-1" затримали зловмисників.

У Донецькій області в районі села Розівка Шахтарського району співробітники Служби безпеки України затримали вантажівку, яка незаконно намагалася доставити на тимчасово окуповані території свинину на 218 тисяч гривень.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

Водночас поблизу селища Зайцеве Артемівського району правоохоронці заблокували спробу переміщення через лінію розмежування алкогольних та безалкогольних напоїв на загальну суму 172 тисячі гривень.

Також біля села Кодема СБУшники разом з бійцями полку патрульної служби "Дніпро-1" затримали автомобіль під час спроби переправити на тимчасово окуповані території продукти харчування на 217 тисяч гривень.

А в районі проведення антитерористичної операції затримано вантажівку з 27 тоннами насіння соняшника. Документи на вантаж виявилися підробленими.

Нагадаємо, раніше у Донецькій області на пункті пропуску "Костянтинівка" співробітники Служби безпеки України виявили у тепловозі, який прямував на окуповану бойовиками "ДНР" територію, продукти харчування на загальну суму майже 200 тисяч гривень

Повʼязані теми:

Наступна публікація