Бойовики 30 разів гатили зі зброї по українських позиціях. Ситуація на Донбасі

Бойовики 30 разів гатили зі зброї по українських позиціях. Ситуація на Донбасі

Фото: Getty Images

Інформації про поранених та загиблих серед українських бійців немає.

Протягом понеділка, 4 червня, на Донбасі бойовики 30 разів обстріляли українські позиції. Із них у десяти випадках – із артилерії та мінометів.

"Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил була контрольованою, інтенсивність бойових дій залишалась на попередньому рівні. Підрозділи Об’єднаних сил не дозволяли противнику покращити тактичне положення, вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу. Під час бойових дій минулої та поточної доби втрат серед наших захисників немає. За даними розвідки, двох окупантів було знищено та шістьох поранено", - ідеться в зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Бої тривали в районі Кримського та Новотошківського на Луганщині. На Горлівському напрямку - в районі Зайцевого. На Донецькому напрямку - поблизу Авдіївки, Пісок, Красногорівки, Мар’їнки та Новотроїцького. На Маріупольському напрямку – в районі Лебединського.

"Бойовики не припиняють обстріли цивільних об’єктів. Так, увечері 4 червня, близько 21:00, окупанти обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію. Обслуговуючий персонал був вимушений ховатися у бомбосховищі та залишився чергувати на об’єкті другу добу поспіль. Інформація про пошкодження ДФС уточнюється", - говориться в повідомленні.

Нагадаємо, бойовики попереджали місцевих жителів про свої наміри обстріляти Південне: "Тут буде місиво".

Повʼязані теми:

Наступна публікація