Бойовики двічі порушили режим припинення вогню - ООС

Бойовики двічі порушили режим припинення вогню - ООС

Фото: УНІАН

Бойових втрат внаслідок ворожих пострілів не було.

Протягом минулої доби, 19 жовтня, збройні формування Російської Федерації двічі порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 20 жовтня.

Бойовики відкрили вогонь поблизу населеного пункту Луганське, застосувавши на цій ділянці ручний протитанковий гранатомет та стрілецьку зброю.

"Неприцільні постріли не становили загрози життю і здоров’ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали", - наголосили у штабі. Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат і поранень не було.

У районі Авдіївки було задокументовано проліт ворожого БПЛА із перетином лінії розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби безпілотник противника було подавлено, що унеможливило його подальше використання.

Від початку поточної доби, 20 жовтня, у смугах відповідальності наших бойових бригад пострілів з боку російсько-окупаційних військ не відмічено. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Як повідомлялося, Україна веде підготовку до чергового розведення військ на чотирьох напрямках на Донбасі, а також до 10 листопада готується відкрити два контрольно-пропускні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) у районі населених пунктів Щастя й Золоте. Про це заявив віцепрем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.

На приморській ділянці фронту окупанти випустили по українських позиціях понад 20 гранат

На приморській ділянці фронту окупанти випустили по українських позиціях понад 20 гранат

Повʼязані теми:

Наступна публікація