Бойовики готують чергові провокації перед переговорами у Мінську - штаб АТО

Бойовики готують чергові провокації перед переговорами у Мінську - штаб АТО

Фото: Reuters

Ворог планує звинуватити в обстрілах українських військових. 

Бойовики готують чергові провокації з метою дискредитації українських військовослужбовців перед Мінськими переговорами.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Українська сторона СЦКК констатує, що напередодні чергового засідання тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на сході України ЗМІ ОРДО і ОРЛО оприлюднили вже традиційний стандартний набір фальсифікацій, який їх представники мають намір оголосити 2 серпня в Мінську", - йдеться в повідомленні.

КЕРІВНИЦТВО ОРДЛО ОПРИЛЮДНИЛО ТРАДИЦІЙНИЙ НАБІР ФАЛЬСИФІКАЦІЙ Українська сторона СЦКК констатує, що напередодні чергово...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 31 липня 2017 р.

Бойовики заявляють про те, що "українські військові до 2 серпня планують ряд обстрілів підконтрольних Україні територій і нібито збираються звинуватити в цьому підтримуваних Росією бойовиків".

Терористи розповсюджують неправдиву інформацію про збільшення кількості обстрілу з боку ВСУ по населених районах і з використанням забороненого мінськими домовленостями зброї.

"Після таких "анонсів", як свідчать наслідки минулих подібних заяв, НЗФ ОРДО досить часто обстрілювали Авдіївку, Мар'їнку і Красногорівки, а підконтрольні їм ЗМІ висловлювали заданий "обурення" діями ВСУ", - резюмують у штабі АТО.

У Криму відпустили на волю бойовика "ДНР", який застрелив школяра Степана Чубенка

У Криму відпустили на волю бойовика "ДНР", який застрелив школяра Степана Чубенка

Нагадаємо, що Міністерство закордонних справ України протестує проти активізації дій Росії на Донбасі та інтенсивних атак з боку проросійських військ, у тому числі з використанням танків, самохідних артилерійських установок, реактивної артилерії та мінометів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація