Бойовики "ЛНР" блокують відкриття КПВВ "Золоте"

Бойовики "ЛНР" блокують відкриття КПВВ "Золоте"

Фото: Архів

КПВВ з боку ОРЛО з 20 жовтня поточного року залишається зачиненим. 

Бойовики блокують відкриття КПВВ "Золоте" на Донбасі.

Про це йдеться у заяві української сторони СЦКК, - пише прес-центр штабу АТО.

"КПВВ "Золоте" поблизу Попасної з 20 жовтня розпочав свою роботу у штатному режимі о 7:00. Разом з прикордонниками з боку території, підконтрольної уряду України, пасажиро-транспортний потік людей і транспортних засобів забезпечують співробітники фіскальної служби та Нацполіції. Поряд з КПВВ "Золоте" розміщено та здійснює патрулювання спостережна група української сторони СЦКК", - йдеться у повідомленні. 

НЗФ ОРЛО БЛОКУЮТЬ ВІДКРИТТЯ КПВВ «ЗОЛОТЕ» ЧЕРЕЗ ЛІНІЮ ЗІТКНЕННЯ, ЧИМ УСКЛАДНЮЮТЬ ГУМАНІТАРНУ СИТУАЦІЮ НА ДОНБАСІ Українс...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 жовтня 2017 р.

КПВВ з боку ОРЛО з 20 жовтня поточного року залишається зачиненим: бойовики відмовляються забезпечувати перетин лінії зіткнення цивільним населенням та транспортному засобами зі свого боку. 

Ірина Геращенко заявила, що представники бойовиків "Л/ДНР" радіють подіям під ВР

Ірина Геращенко заявила, що представники бойовиків "Л/ДНР" радіють подіям під ВР

"За словами заступника голови Луганської облВЦА Юрія Клименка, офіційних роз'яснень від ОРЛО не надходило, однак неофіційно їхні представники звернулися до моніторингової місії ОБСЄ і проінформували, що не готові відкрити КПВВ зі свого боку у зв'язку з технічними обставинами та незадовільним станом асфальтового покриття", - резюмують у СЦКК.

Нагадаємо, 18 жовтня український БПЛА скинув листівки над Донецьком, в яких бойовиків поперджають про те, що незабаром за ними прийде українська армія. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Бій у Луганській області
Наступна публікація