Бойовики "ЛНР" у Ровеньках "віджали" два КамАЗи зброї бандитів

Бойовики "ЛНР" у Ровеньках "віджали" два КамАЗи зброї бандитів

Бойовики роззброїли непідконтрольних "ЛНР" бандитів / Фото: Reuters

"Розбірки" між групами злочинців на Донбасі тривають.

Сьогодні бойовики з так званого "міністерства держбезпеки ЛНР" роззброїли бандитів в окупованому місті Ровеньки на Луганщині. Про це повідомляє сайт луганських бойовиків "Луганский информационный центр".

"ЛНРівці" виявили у Ровеньках склад боєприпасів збройного формування, яке відмовилося діяти "під крилом" так званої народної міліції.

"В результаті обстеження місця дислокації даного підрозділу у складських приміщеннях, що використовуються для зберігання арсеналу, виявлено та вилучено значну кількість боєприпасів і зброї, для вивезення яких знадобилося два великовантажні автомобілі КамАЗ", - сказала представниця бойовиків Євгенія Любенко.

У схованці зловмисників були автомати Калашникова, три вогнемети, протитанковий і автоматичний гранатомети, крупнокаліберний кулемет "Утес" і 11 ПТУР, більше трьох тисяч пострілів для протипіхотного гранатомета, 25 протипіхотних мін МОН-50, 10 протитанкових мін, 32 протипіхотних міни ОЗМ-72, більше 100 детонаторів для ручних гранат і протипіхотних мін, 15 детонаторів для великокаліберних снарядів, понад 23 тисяч патронів різного калібру. Крім того, вилучено понад 10 кг тротилу та 90 кг амоніту. Всю вказану зброю "ЛНРівці" забрали собі.

Натомість жителі міста Ровеньки повідомили ТСН.ua, що сьогодні до населеного пункту разом із бойовиками приїжджав їхній ватажок Ігор Плотницький.

Як повідомлялося раніше, нещодавно в окупованій Горлівці через "розбірки" між бойовиками вибухнув склад з боєприпасами. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація