Бойовики на Донбасі 18 разів обстрілювали позиції ЗСУ: троє бійців отримали поранення

Бойовики на Донбасі 18 разів обстрілювали позиції ЗСУ: троє бійців отримали поранення

Фото: Операція об'єднаних сил / Facebook

За даними розвідки, за добу було ліквідовано одного бойовика, ще п’ятьох поранено.

За минулу добу, 21 вересня, бойовики ОРДЛО на Донбасі 18 разів обстрілювали українські позиції, в результаті чого троє бійців Збройних Сил України отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр Об’єднаних сил.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, мінометних обстрілів зазнали наші опорні пункти на Маріупольському напрямку. Так, вчора увечері з мінометів калібру 82 мм ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Водяне. Опорний пункт наших військ біля Широкиного противник також обстріляв з міномету 120-го калібру. А позиції в районі Гнутового потрапили під вогневий наліт одразу обох мінометних калібрів", - йдеться у повідомленні.

Ранкове зведення на 07:00 22 вересня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 21 вересня,...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation П'ятниця, 21 вересня 2018 р.

Також зазначається, що позиції Об'єднаних сил поблизу Водяного та Широкиного були обстріляні з озброєння БМП. Також у Водяному вони потрапили під вогонь протитанкового ракетного комплексу, а у Широкиному окупанти застосували зенітну установку ЗУ-23-2.

Унаслідок обстрілів за добу троє українських військовослужбовців отримали поранення.

За даними розвідки ООС, одного бойовика російсько-окупаційних військ минулої доби знищено та п'ятьох поранено.

Від початку поточної доби бойовики відкривали вогонь вже чотири рази, втрат серед українських військовослужбовців немає.

Нагадаємо, протягом четверга, 20 вересня, на Донбасі бойовики 22 рази обстріляли позиції української армії. У трьох випадках із них – із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Інформації про поранених чи загиблих українських бійців немає.

Бойовики продовжуються обстріли з мінометів великого калібру та протитанкових ракет

Бойовики продовжуються обстріли з мінометів великого калібру та протитанкових ракет

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація