Бойовики на Донбасі обстріляли позиції українських бійців: загинув військовий

Бойовики на Донбасі обстріляли позиції українських бійців: загинув військовий

Фото: УНІАН

Найманці застосували гранатомети, стрілецьку та снайперську зброю.

У понеділок, 20 липня, на Донбасі через обстріли бойовиків українських позицій селища Шуми загинув військовослужбовець Збройних сил України.

Про це повідомили у штабі Операції об'єднаних сил.

"Сьогодні, 20 липня, російсько-окупаційні війська вкотре порушили режим припинення вогню та обстріляли українських захисників на Донеччині. Так, поблизу населеного пункту Шуми ворог застосував автоматичні станкові гранатомети, стрілецьку та снайперську зброю", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок обстрілу під час виконання бойового завдання один військовослужбовець Збройних Сил України отримав кульове поранення, не сумісне з життям.

"Командування об'єднаних сил висловлює глибокі й щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна і наголошує, що такі підступні дії окупантів не залишаться безкарними", - додали у штабі.

Сьогодні, 20 липня, російсько-окупаційні війська вкотре порушили режим припинення вогню та обстріляли українських...

Опубликовано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Понедельник, 20 июля 2020 г.

Нагадаємо, 13 липня розвідник збройних сил України Дмитро Красногрудь підірвався на міні у сірій зоні. Військовики домовилися із противником про режим тиші і відіслали за ним групу евакуації. Проте бойовики обстріляли військових, які евакуювали тіло загиблого українського бійця.

Унаслідок підступного обстрілу загинув військовий медик Мікола Ілін з позивним "Естонець". Його провідник пораненим залишився на полі бою.

Повʼязані теми:

Наступна публікація