Бойовики на Донбасі обстрілювали бійців АТО з "Градів" і нарощували вогневу активність

Бойовики на Донбасі обстрілювали бійців АТО з "Градів" і нарощували вогневу активність

Ворог нарощує вогневу активність / Фото: Reuters

Загалом протягом доби ворог відкривав вогонь 111 разів.

Протягом минулої доби, 8 серпня, на Донбасі бойовики продовжували нарощувати вогневу активність та застосовували проти українських військових системи реактивного залпового вогню "Град" і танки.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

8 серпня ввечері ворожі сили відкривали вогонь з РСЗВ БМ-21 "Град" по позиціях силовиків в районі Санжарівки, що на Артемівському напрямку. Також окупанти били з "Градів" по опорному пункту сил АТО в Троїцькому і обстрілювали його з БМП.

"ДНРівці" обстрілювали Піски та Красногорівку, а вночі у селищі Водяне по українським позиціям працювала ворожа артилерія калібру 152 міліметри.

Внаслідок танкових обстрілів бойовиків у Невельському були поранені троє мирних жителів.

"У чергове цинічно нехтуючи домовленостями, ворог бив з танку по мирних будівлях у селищі Невельське. В результаті цього обстрілу поранено троє цивільних осіб. На Луганщині, з 21 години і майже до опівночі бойовики обстрілювали позиції сил АТО в Станиці Луганській", - йдеться у повідомлені прес-центру АТО.

 

У зоні АТО, незважаючи на Мінські домовленості, незаконні збройні формування продовжують нарощувати вогневу активність....

Posted by Прес-центр АТО on 8 августа 2015 г.

Активізувалася і ворожа повітряна розвідка. Близько 14 години три літальні апарати противника помічені в районі Маріуполя. А з 21 і до 23 години сім БПЛА виявлено в небі Луганщини.

Загалом, упродовж минулої доби, незаконні збройні формування 111 разів порушили режим припинення вогню. 9 разів противник застосовував артилерію, 41 – міномети, 7 – танки, тричі бандити били з "Градів".

Як повідомлялося раніше, 8 серпня на Донеччині бойовики з танка вистрілили в будинок з трьома дітьми. Двоє малолітніх братів отримали травми. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація