Бойовики на Донбасі потрапили БТРом в аварію та знеструмили ціле село

Бойовики на Донбасі потрапили БТРом в аварію та знеструмили ціле село

Фото: Луганський інформаційний центр

Найманці збираються звинуватити в усьому Україну.

На окупованій частині Донбасу бойовики зі складу 4-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу окупаційних військ РФ у Луганській області знесли БТРом електроопору та повністю знеструмили населений пункт Хороше.

Про це повідомляє пресслужба ООС 1 лютого.

Українські військові зазначають що "органи влади" "ЛНР" хочуть приховати інцидент та звинуватити в усьому Україну.

"Представники місцевої російської окупаційної адміністрації, мімікровані під так звані органи влади "ЛНР", намагаючись приховати факт причетності найманців збройних формувань Російської Федерації до даного інциденту, підготували ряд повідомлень на своїх інформаційних ресурсах, які мають на меті звинувати українських військових в обстрілах мирного населення та руйнуванні цивільної інфраструктури" - йдется в повідомленні.

#ООС #Операція_ОС 31 січня в результаті наїзду БМП зі складу 4-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Пʼятниця, 31 січня 2020 р.

В ООС наголосили, що ніколи не вели та не будуть вести вогонь по житловому сектору, наражаючи на небезпеку мирне населення, яке там проживає.

Уже сьомий рік на сході України триває гаряча війна із щоденними обстрілами. Незважаючи на те, що лінія фронту фактично вже зафіксована та не змінюється від 2015 року, окопна війна триває. Через це страждають не лише українські військові, але й цивільне населення, яке проживає біля лінії зіткнення. ТСН.ua вирішив згадати, як минув 2019 рік на фронті та окупованому Донбасі.

На Донбасі підірвалися двоє українських військовослужбовців

На Донбасі підірвалися двоє українських військовослужбовців

Повʼязані теми:

Наступна публікація