Бойовики на Донбасі протягом доби 7 разів порушили режим припинення вогню

Бойовики на Донбасі протягом доби 7 разів порушили режим припинення вогню

Фото: УНІАН

Окупенти стріляли, зокрема, біля Золотого та біля Пісків.

Від початку доби 13 жовтня збройні формування РФ та її найманці 7 разів порушили режим припинення вогню. Втрат серед українських захисників немає, повідомляє пресцентр штабу ООС у вечірньому зведенні.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" противник здійснив 6 обстрілів: тричі неподалік Новолуганського – з мінометів калібру 82 мм та гранатометів різних систем; поблизу Світлодарська – з автоматичних станкових гранатометів; біля Золотого – з великокаліберних кулеметів; у районі Південного – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник з великокаліберних кулеметів обстріляв наші позиції біля Пісків. "Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було", - повідомив пресцентр штабу ООС.

Розведення сил зірвано: російська ракета підбила український КрАЗ

Розведення сил зірвано: російська ракета підбила український КрАЗ

 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація